Συνεδριάζει σήμερα ο θίασος του παραλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Τριτοκοσμικές καθεστωτικές καταστάσεις ζει η Θεσσαλονίκη τον 21ο αιώνα μ.χ. καθώς σύσωμος ο θίασος του παραλόγου θα συνεδριάσει σήμερα το μεσημέρι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του λιμανιού, στην ΑΠΟΘΗΚΗ Γ, ακριβώς εκεί που τους ταιριάζει!!! Τώρα απλοί και τίμιοι Έλληνες πολίτες φανταστείται πόσα ευρώ απο αυτά που σας άρπαξαν ξοδεύτικαν για την διαμόρφωση της αποθήκης σε αίθουσα συνεδρίασης αυτού του θιάσου!!!!

 Η συνεδρίαση λέι, δεν αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά στόχος θα είναι περισσότερο να δοθεί ένα μήνυμα εντατικοποίησης της προσπάθειας για τις απαραίτητες αλλαγές και για την επιτάχυνση της ανάκαμψης και θα επιχειρήσει 
να εκπέμψει μηνύματα αισιοδοξίας και σιγουριάς στους έλληνες πολίτες, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη μιας νέας προσπάθειας για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αναθέρμανση της αγοράς. ... Εδώ γελάμεεεε...


Στην παράσταση.. θα συζητηθούν και θα εγκριθούν τρία νομοσχέδια!!! Άκουσον - Άκουσον!!! Η εξυγίανση του ΟΣΕ, την οποία προετοίμασε ο Δ. Ρέππας, ο νέος αναπτυξιακός τον οποίο προετοίμασε η Λούκα Κατσέλη και θα τροποποιήσει ο Μ. Χρυσοχοΐδης (και εδώ γελάμε δυστυχώς) και ο νόμος για την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων που έχει καταρτίσει ο Παμπούκης. χα χα!!

Τα συνδικάτα βέβαια ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις, ενώ η περιοχή γύρω από το Βελλίδειο που θα μιλήσει ο θιασάρχης θα θυμίζει φρούριο, αφού 4.500 αστυνομικοί έχουν επιστρατευτεί για να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια. 
Τώρα απλοί και τίμιοι Έλληνες πολίτες φανταστείτε πόσα ευρώ από αυτά που σας άρπαξαν ξοδεύτηκαν για τις μετακινήσεις και την διαμονή των χιλιάδων αστυνομικών και λοιπών τυχάρπαστων για την προστασία του καθεστώτος!!!


Αγνοί τίμιοι και ανιδιοτελείς Έλληνες Πολίτες αντιδράστε, είναι καιρός!!! 
Δεν σας αξίζουν τριτοκοσμικές καθεστωτικές καταστάσεις δεν μπορείτε να τις ανεχθέιτε!!!! 
Αρχής γενομένης από τις δημοτικές εκλογές μαυρίστε τους υποψηφίους των κομμάτων εξουσίας και ετοιμαστείτε για τις βουλευτικές εκλογές για να τους στείλετε οριστικά στα αζήτητα!!
Οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο Κίνημα Ανιδοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών (Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.)

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/10/2010 09:33:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Συνεδριάζει σήμερα ο θίασος του παραλόγου στη Θεσσαλονίκη."

Leave a reply