Πήρης Κατάλυση του Κράτους!! Το απερχόμενο Καθεστώς του Μνημονίου τρομαγμένο από τη λαϊκή οργή και αδύναμο να διαφυλάξει κάθε έννοια του Κράτους!!

Ανίκανο πλέον το καθεστώς να διαφυλάξει, ούτε την περιοχή του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου,  που αποτελεί το σύμβολο των αγώνων των απλών και αγνώστων παιδιών του λαού που έπεσαν υπέρ πατρίδος .
Η στρατιωτική ηγεσία κρυμμένη πίσω από τις εγγενείς αδυναμίες της  απέσυρε κατά ντροπιαστικό τρόπο τους τιμημένους Τσολιάδες / Ευζώνους μας και ασχολείται αμέριμνη για το πώς θα αποδυναμώσει τις μονάδες τις πρώτης γραμμής μεταθέτοντας τους γλυψιματίες στην αττική ή στις μεγάλες πόλεις!!!
Τρομαγμένοι και ανεκπαίδευτοι Αστυνομικοί κρυμμένοι πίσω από τα σκαλοπάτια του μνημείου δεν πιστεύουν πλέον στην μεταπολιτευτική Δημοκρατική κατάντια  που μας κληροδότησαν οι παλαιοπολιτικάντιδες!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γαντζωμένος στο θρόνο του παρακολουθεί αμέριμνος τα τεκταινόμενα… αφήστε τον είναι   στον κόσμο του αυτός.
Άραγε αυτή η Δημοκρατία αξίζει στους περήφανους Έλληνες Πολίτες?  
Μήπως ήρθε καιρός να οργανωθούμε και να αγωνισθούμε για να διορθώσουμε τουλάχιστον κάποια πράγματα τα οποία προκαλούν πονο και στενοχώρια στους απανταχού Έλληνες? 
To Kίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών (Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.), καλεί σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ όλο το ικανό δυναμικό για ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων για ανασυγκρότηση της χώρας. 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/22/2010 03:22:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Πήρης Κατάλυση του Κράτους!! Το απερχόμενο Καθεστώς του Μνημονίου τρομαγμένο από τη λαϊκή οργή και αδύναμο να διαφυλάξει κάθε έννοια του Κράτους!!"

Leave a reply