Σ. Πραπεβέζης: Κίνηση απαξίωσης ο εκσφενδονισμός του παπουτσιού!!

"Το πέταγμα του παπουτσιού θα γινόταν. Ήταν σχεδιασμένο, επειδή ήθελα να δείξω την απαξίωση της χώρας", υποστήριξε ο ακτινολόγος, Στέργιος Πραπεβέζης για την κίνηση του να εκσφενδονίσει το παπούτσι του προς τον πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξη του, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέλυσε το σκεπτικό της ενέργειας του: "Ήταν προγραμματισμένο να μοιράσουμε τα παπούτσια γύρω από το χώρο της ΔΕΘ", ενώ εξήγησε για ποιό λόγο το BBC είχε πλάνα από την επίθεσή του στον Γιώργο Παπανδρέου: "Μας βρήκε το BBC και ήθελε να μας κάνει ένα αφιέρωμα. Σκοπός μου ηταν να πούμε τι σημαίνει αυτή η κίνηση, το πέταγμα του παπουτσιού", ενώ συμπλήρωσε ότι "Οι κάμερες ήταν εκεί γιατί δίναμε συνέντευξη για τις κινήσεις του Πατριωτικού Μετώπου. Την ώρα που τελειώσαμε και πηγαίναμε να φύγουμε βγήκε ο πρωθυπουργός και έγινε ό,τι έγινε. Το πέταγμα του παπουτσιού θα γινόταν. Ήταν σχεδιασμένο"
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ??????

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/12/2010 10:54:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Σ. Πραπεβέζης: Κίνηση απαξίωσης ο εκσφενδονισμός του παπουτσιού!!"

Leave a reply