Κάλεσμα Συνένωσης όλων των Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου.Το Κίνημα Ανιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών (ΚΑΝΕΝΑ) υποστηρίζει, χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις από τον Λαό, την οποιαδήποτε ενωτική κίνηση η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα συρρικνώσει το αποτυχιμένο πολιτικό κατεστημένο, καθώς η συναίνεση είναι η μόνη αναγκαία και ικανή δύναμη για την επίλυση του σημερινού πολιτικού και ηθικού προβλήματος που διαρκώς επιδεινώνει την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας. 
Ο Ελληνικός Λαός είναι σίγουρο ότι θα μας ακολουθήσει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ για κοινή δράση και θα μας αναθέσει την εκτέλεση των δικών του και μόνο συγκεκριμένων αποφάσεων και για συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο.

Χωρίς το ΚΑΝΕΝΑ να διεκδικεί οποιεσδήποτε "δάφνες" τίθεται στη διάθεση όλων των ΝΟΗΜΟΝΩΝ Ελλήνων για την διαμόρφωση των μελλοντικών εξελίξεων στη χώρα μας..


Στην επιχειρούμενη συνένωση όλων των υγειών δυνάμεων της χώρας καλείται και το υπό διαμόρφωση Κόμμα Αποστράτων Αξιωματικών. 


Ας αρχίσουμε λοιπόν να καταθέτουμε τις ενωτικές ιδέες / απόψεις / προτάσεις / ενέργειές μας σε κάποιο κοινό έγγραφο / μήνυμα / ιστολόγιο και ας προετοιμαζόμαστε όλοι για τη  ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΣΥΝΕΝΩΣΗ / ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σωστή τοποθέτηση επί του θέματος από παλαιότερη ανάρτησή μας. 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Π Ρ Ο Σ συνένωση όλου του αγανακτισμένου ελληνικού μας κόσμου, με τις δικές του προτάσεις, με όλα τα παρακάτω 12 ελληνικά πολιτικά πατριωτικά μέτωπα και κινήματα, επίσης με τις δικές τους προτάσεις. Μία συνένωση ελεύθερων αγωνιστών, που ξέρουμε να τσακωνόμαστε ωραία γι’ όλα εκείνα τα θέματα επί των οποίων διαφωνούμε αλλά, όταν μας καλεί η πατρίδα μας η Ελλάδα, γινόμαστε μία ατσάλινη γροθιά:

1. 300 Έλληνες (http://300ellines.com/300ellin@gmail.com,syntonistis.athens@gmail.com
2. Δίκτυο ΠΕΡΙΚΛΗΣ (http://www.ntua.gr/periklesnet/page3/page3.html)synthesis314@gmail.commanottas@acci.gr
3. E.A.M. B’ (http://www.eamb.gr/http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/)info@eamb.greamb.ydrohoos@gmail.com
4. Ἑλληνική Γροθιά Κίνημα Ἑλλήνων (http://www.elliniki-grothia.com/)http://www.elliniki-grothia.com/?page_id=712
5. Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (http://www.dimopolis.gr/dp1/)geoko@otenet.gr
6. Ελπίδα Πολιτείας (http://zoidosia.blogspot.com/epivetta@otenet.gr
7. Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (http://dimitriskazakis.blogspot.com/)epam.grammateia@gmail.com
8. Κίνημα Ανιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών (http://kanena2010.blogspot.com/kanena2010@gmail.com
9. Πατριωτικό Μέτωπο (http://www.pamet.gr/pametopo@gmail.com
10. Σιωπηλή Πλειοψηφία (http://siopilipliopsifia.gr/info@dimosalimou.com
11. Συμμαχία γιά την Ελλάδα (http://symmaxiaellada.wordpress.com/)symmaxiaellada@gmail.com
•••
μ. Σύμπραξη Πολιτών Φιλική Εταιρία 2010 (http://www.filikietairia2010.gr/)info@filikietairia2010.gr,

όπου μ > 100. Αυτάρκεια Ενιαίο Ψηφοδέλτιο: http://cretanpatriot.wordpress.com/2011/08/08/αυτάρκεια-ενιαίο-ψηφοδέλτιο-εκλογε/
« Κ Λ Ε Ι Σ Θ Ε Ν Ε Ι Α 2011/2517 »
http://www.dimopolis.gr/dp1/entos/vima-gia-dimokratia-politwn/deltia-typou/172-klis8eneia20112517

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΩΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΚΙΝΗΣΕΩΝΦίλοι καί φίλες, Έλληνες πολίτες,

Επειδή δέν ανεχόμεθα πλέον

 • νά μάς κοροϊδεύουν,
 • νά μάς λοιδωρούν,
 • νά μάς υποτιμούν,
 • νά μάς εξαπατούν,
 • νά μάς καταληστεύουν,
 • νά κλέβουν τήν ευτυχία μας,
 • νά ακυρώνουν τούς μόχθους μας,
 • νά υποβιβάζουν τήν ποιότητα τής ζωής μας,
 • νά ευτελίζουν τόν πολιτισμό μας,
 • νά υποθηκεύουν τό μέλλον τό δικό μας καί τών παιδιών μας καί τού Έθνους,
 • νά υπομένωμε τό άχθος ενόςεπαχθούς, απεχθούς καί ειδεχθούς χρέους,
 • νά μήν γνωρίζωμε πώς καί ποίοι εδημιούργησαν τόεπαχθές, απεχθέςκαί ειδεχθές"χρέος"
Σάς καλούμε σέ
συγκέντρωσι μέ στόχο τήν εύρεσι τρόπων συνεννώσεως όλων τών ομάδων, κινήσεων, συλλόγων, πολιτικών σχηματισμών, όλων τών "αγανακτισμένων" αλλά καί τών οργισμένων Ελλήνων πολιτών, ώστε στίς προσεχείς εκλογές νά συμμετέχωμε ως ένας ενιαίος πολιτικός φορέας, επιδιώκοντας νά απελεθερώσωμε τήν χώρα καί τούς κατοίκους της, από τήν "Τρόϊκα" καί τούς οπαδούς τής παγκοσμιοποιήσεως, τούς θιασιώτες τού "μνημονίου" καί τού "μεσοπροθέσμου" (πολιτικο-οικονομικού εκτρώματος).

S1 S2

(όπου "ΕΣΥ" ο πολιτκός φορέας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/21/2011 09:57:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "Κάλεσμα Συνένωσης όλων των Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου."

 1. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

  Υπάρχει άμεση λύση για την Κοινή Σωτηρία της Πατρίδας και του Έθνους και για να απαλλαγούμε από την συμμορία papa- Εβραίου-Σόρος-Goldman Sachs

  http://deltio11.blogspot.com/2011/09/blog-post_4001.html

  Η άμεση λύση στα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι Φαύλοι προδότες που μας κυβερνούν, βρίσκεται στην κατάργηση της υπόδουλης Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που είναι η νομική προσωπικότητα που έχει τα χρέη και έχει υπογράψει τα μνημόνια , και η ανακήρυξη της Τέταρτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα έχει ομοσπονδιακή μορφή και θα αποτελείται από τις 13 περιφέρειες.


  Για να γίνει αυτό χρειάζεται η σύγκληση της ΣΤ΄ Εθνικής Συνέλευσης, κατά προτίμηση στην Επίδαυρο, στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη των 13 περιφερειακών συμβουλίων που έχουν εκλεγεί πρόσφατα. Η ΣΤ΄ Εθνική Συνέλευση, θα καταργήσει την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, τον Παπανδρέου και τον Παπούλια, και θα ψηφίσει νέο Σύνταγμα που θα κυρωθεί εντός 30 ημερών με δημοψήφισμα.


  Πρόκειται δηλαδή για κατά αναλογία εφαρμογή του ελιγμού Γέλτσιν, με τον οποίο καταργήθηκαν ο Γκορμπατσώφ και η Σοβιετία, και του γιουγκοσλαβικού ελιγμού του 1990 για την αντιμετώπιση του Γιουγκοσλαβικού χρέους.

  ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ


  Σπύρος Χατζάρας
  21/09/2011

Leave a reply