ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΟΥ??

Την ώρα που ολόκληρος ο φτωχός ελληνικός λαός είναι "σοκαρισμένος" από την αρπαγή των χρημάτων του, τη λιτότητα και τα νέα μέτρα του σοσια ληστή Π/Θ, αυτός με πολυάριθμη κουστωδία τραβάει προς Θεσσαλονίκη σαν να μην συμβαίνει τίποτα επιβαρύνοντας με εκατομμύρια ευρώ τους απλούς Έλληνες Πολίτες καθώς για τα εισιτήρια (η τη μετακίνηση με όχημα) , τη διαμονή και  τη διατροφή των εκατοντάδων παρατρεχάμενων (48 μέλη της κυβέρνησης, 2-3 συνοδοί για τον καθένα, εκατοντάδες διευθυντές διαφόρων φορέων) απαιτούνται τεράστια ποσά, αφού ενδεικτικά μια βραδιά στο Ξενοδοχείο Μακεδονία κοστίζει από 125 έως 365 ευρώ!!!
Και να ήταν μόνο αυτά, θα φωνάζαμε αλλά θα το υπομέναμε.... Οι αθεόφοβοι συνεχίζουν τον ΧΑΒΑ τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα στη χώρα και στους πολίτες της και έχουν στείλει 117 εκθέτες του Δημοσίου με περίπτερα και απασχόληση εκατοντάδων δημοσίων υπαλλήλων με πακτωλό χρημάτων για τα έξοδά τους καθώς και για την μεταφορά των υλικών την οργάνωση και ενοικίαση των περιπτέρων. Και τι  θα διεκδικήσει μέσω της έκθεσης το Δημόσιο? Έμπορος είναι?


ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!
Προσγείωση στο έδαφος της σκληρής πραγματικότητας τα ψέματα τελείωσαν το παρόν πολιτικό κατεστημένο απέτυχε παταγωδώς!!!
Η οικονομική πολιτική όλων των εθνοσωτήρων της μεταπολίτευσης,  προξένησε το οικονομικό δράμα που βιώνουμε και πρέπει οι πολιτικοί να μή θρηνούν απλά, αλλά να κάνουν μιά γεναία πράξη και να πάνε στα σπίτια τους για να έρθουν κάποιοι άλλοι ικανοί και τίμιοι Έλληνες πολίτες να αναλάβουν με σκληρή δουλειά και μεράκι να βελτιώσουν … τις τύχες της χώρας.

Χρειάζεται Πανστρατιά όλου του ικανού δυναμικού της χώρας και αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων για ανασυγκρότηση της χώρας.

Χρειάζεται δράση τώραααααααα, για δυναμική παρέμβαση στις δραματικές επερχόμενες μελλοντικές εξελίξεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο..
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων Νέων Αρχών, για εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά.....

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/09/2010 10:09:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΟΥ??"

Leave a reply