Όλο και πλησιάζουν...

Είχαμε λοιπόν χθές στην Θεσσαλονίκη, την πρεμιέρα του επιτυχημένου έργου της ΔΝΤ production: "Εγώ ο Τσολάκογλου"!!!

Μετά από 11 μήνες επιτυχίας στην πρωτεύουσα, αποφασίστηκε το εργάκι να ανέβει και στην συμπρωτεύουσα για μια καλή αρπαχτή. Άλλωστε κάθε καλός θίασος που σέβεται τον ευατό του περνάει και από τον βορά πριν πέσει η αυλαία των παραστασεων...

Γιατί μην γελιέστε, ζούμε πλέον τις τελευταίες παραστάσεις αυτόυ του θλιβερού έργου...που έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την ανέχεια!!!

Ο ανθύπατος πρωθυπουργεύων της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, φαίνεται πλέον τόσο κουρασμένος και μόνος, όσο και ο ολιγοστός χοντρός μετά από έξι χρόνια στην εξούσία...

Η εικόνα του πρώτου Υπουργικού Συμβουλίου σε μια παλαιά αποθήκη, είναι ένας χαρακτηριστικότατος συμβολισμός, ότι το παλαιοκομματικό σύστημα της μεταπολίτευσης έχει σαπίσει τόσο, που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρευσης.

Χρειάζεται μονάχα ένα τυχαίο γεγονός, μια απλή αφορμή, για να ξεχυθεί στους δρόμους η οργή των Ελλήνων και να παρασήρει τα πάντα στο διάβα της...

Τότε φυσικά όλα μπορούν να συμβούν και κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τίποτα και σε κανέναν!

Οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολές για όλους, αφού παντού νιώθεις αυτή την περίεργη νηνεμία πριν την μεγάλη καταιγίδα, που θα σαρώσει τα πάντα όταν ξεσπάσει!

Αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε όλοι μας, είναι να προστατεύσουμε τους αθώους όταν όλα γύρω μας θα καταρέουν, αλλά και να φροντίσουμε παράλληλα να πληρώσουν παραδειγματικά όλοι αυτοί που ευθύνονται για την σημερινή μας κατάσταση!!!

Η ευκαιρία για αναγέννηση της Ελλάδος, του Έθνους, της κοινωνίας και των ηθικών μας αξιών είναι μπροστά μας...αυτό που απαιτείται να κάνουμε, είναι να την εκμεταλλέυτουμε δεόντως και με την απαραίτητη τόλμη!!!

Τα λέμε στους δρόμους...

Υ.Γ: Μετά την αποθήκη, το αμέσως καταλληλότερο μέρος για το επόμενο Υπουργικό, είναι ένα ευρύχωρο κελί στον Κορυδαλλό...(άλλωστε και η αποθήκη προσομοίαζε λίγο)
ksipnistere.blogspot.com

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/11/2010 03:54:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Όλο και πλησιάζουν..."

Leave a reply