ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

Κύριε υπουργέ για το ποσό των 1,17 δις ευρώ που άντλησε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων , πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσει ο άμοιρος αλλά Περήφανος Ελληνικός Λαός με τη λήξη τους?
Σε ποιους θα πληρώσει αυτή την υπερβολική μίζα??? 
Γιατί δεν διαθέσατε τα έντοκα γραμμάτια απ' ευθείας στον Ελληνικό Λαό για να δείτε πόσα δις ευρώ θα μπορούσατε να αντλήσετε χωρίς να σπαταλήσετε χρήματα εκτός Ελλάδας? 
Γιατί δεν λάβατε υπόψη την προειδοποίηση του Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.???Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/14/2010 11:04:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 σχόλια for "ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!"

 1. Ρε παιδιά στο ΔΝΤ υποτίθεται πήγαμε για να μην αναγκαζόμασε να δανειζόμαστε από τις αγορές.....οι εκδόσεις ομολόγων δηλαδή τι είναι? Δάνειο από τους κολλητούς μας?

  Διηνεκης

 2. Μην περιμένετε απάντηση...Εγώ είχα κάνει μια άλλη ερώτηση προς τον Αξιότιμο Κύριο Κανίβαλο των Οικονομικών...

  Με θυμώνει που κόψανε τη σύνταξη του πατέρα μου αλλά δεν τολμάνε να ελέγξουνε τη σύμβαση της Αττικής Οδού. Ας μας πει ο υπουργός οικονομικών που είναι και τεχνοκράτης ποιος είναι ο εσωτερικός βαθμός απόδοσης της επένδυσης του έργου «Αττική Οδός» με ορίζοντα προγραμματισμού, ας πούμε, την 31-12-2010 και για να μην τον μπερδεύω και πολύ ας υποθέσουμε μηδενική υπολειμματική αξία. Άσκηση για πρωτοετείς της χρηματοοικονομικής!

  Απάντηση δεν πήρα...

 3. Μήπως γνωρίζετε ότι το κράτος από τα διόδια και την Αττική οδό δεν παίρνει ούτε καν το ΦΠΑ? Αν ναι γιατί? Γιατί απλούστατα τα έχουν οι κουμπάροι και οι διαπλεκόμενοι των παλαιοπολιντικάντιδων!!!
  ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο σοσια ληστής Υπουργός:
  Τώρα που λήγει η σύμβαση για την Αττική οδό θα την αναλάβει το Δημόσιο για να εισπράττει ζεστό χρήμα για την αποπληρωμή του χρέους της χώρας?

Leave a reply