Και εμείς διορίζαμε, αλλά η ΝΔ έχει τη φαυλότητα στο DNA της, λέει ο Άτυχος Κληρονόμος, και αποκαλύπτει τα εγκλήαμτα των κομμάτων εξουσίας εναντίον της χώρας!!

Ο Άτυχος Κληρονόμος μας, με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ξεσκεπέζει το φαύλο πολιτικό σύστημα που με τις εγκληματικές ενέργειές του έφερε την χώρα στην παρούσα δυσμενή κατάσταση.
Από τις  παρακάτω δηλώσεις του, μπορεί και ο πλέον αδαής να αντιληφθεί τα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και τα δύο κόμματα εξουσίας με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τον περήφανο Ελληνικό Λαό στην διεθνή απαξίωση και ξεφτιλισμό και τέλος στην Εξαθλίωση.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!! Λόγια Άτυχου Κληρονόμου!!


«Δηλαδή υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το απεδείκνυε» τονίζει χαρακτηριστικά, αλλά σπεύδει να δώσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει στο DNA της τη φαυλότητα».

Στην ερώτηση για το «πού πήγαν τα λεφτά», ο κ. Πάγκαλος δίνει τη δική του εξήγηση:

«Μεταξύ 2004-2009 η ελληνική οικονομία είχε μια ανάπτυξη κατά μέσο όρο γύρο στο 3,5%, η κυβέρνηση Καραμανλή δανειζόταν κατά μέσο όρο με 3%-3,5% του ΑΕΠ. Υπήρχε δηλαδή ένα πλεόνασμα περί τα 6% με 7% του ΑΕΠ, ένα κολοσσιαίο πλεόνασμα. Αυτό αρκούσε και για να γίνουν επενδύσεις, και για να πληρωθεί μια μερίδα του χρέους, και για να υπάρξει κάποια βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. Τίποτε από αυτά τα τρία δεν συνέβη"!!!!
Πού πήγαν τα λεφτά;  Ορισμένοι συνάδελφοί σας, που υποτίθεται ότι μπορούν να διαμορφώσουν σύνθετο λόγο, δίνουν την εντύπωση ότι τα έκλεψαν οι πολιτικοί. Αυτό είναι μια βλακεία όπως καταλαβαίνετε.»
Μερικές εκατοντάδες πολιτικοί δεν είναι δυνατόν «να φάνε ένα πλεόνασμα 7% το χρόνο επί του ΑΕΠ» (και όμως μπορούν κύριε Άτυχε, όπως φάνηκε από μερικές ατυχείς δοσοληψίες και ιδιοκτησίες των πολιτικών), αλλά αυτό έγινε, λόγω του μεγάλου βάρους του Δημοσίου στην καταβολή συντάξεων και μισθών, όπως και σε προσλήψεις.

Όσο για την πρόταση Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος και παραίτηση από το δάνειο, κυνικά δηλώνει  ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «είπε την αρλούμπα της δεκαετίας».

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/26/2010 10:52:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Και εμείς διορίζαμε, αλλά η ΝΔ έχει τη φαυλότητα στο DNA της, λέει ο Άτυχος Κληρονόμος, και αποκαλύπτει τα εγκλήαμτα των κομμάτων εξουσίας εναντίον της χώρας!!"

Leave a reply