ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ...ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥ!!

Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ. 

Hλπιζε κανείς ότι ύστερα από οκτώ μήνες σκληρής αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής, ο «πρωθυπουργός του μνημονίου» δεν θα επαναλάμβανε φράσεις, που, ούτως ή άλλως, και προ πολλών μηνών, όταν τις είχε πεί, είχε προκαλέσει μόνον ειρωνικά σχόλια.

Ο κ.Παπανδρέου λοιπόν, ξαναπαρουσίασε και τώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται, τον εαυτό του και το ΠΑΣΟΚ ως τους «αντιεξουσιαστές που είναι στην εξουσία». Προκαλώντας για μια ακόμη φορά, νέο κύμα γέλωτος. Ο «αντιεξουσιαστής» πρωθυπουργός, πάντως, ο οποίος σε λίγο θα μας πει ότι θα κατεβεί και αυτός στους δρόμους μαζί με τους διαδηλωτές κατά του ΔΝΤ (που είναι εκείνες οι ένδοξες εποχές –μόλις πέρυσι- που διαδήλωνε κατά του ασφαλιστικού ή λίγο παλαιότερα με τους αγρότες να τρώει τα δακρυγόνα του Καραμανλή;), εδώ και καιρό κυκλοφορεί συνοδευόμενος από ισχυρή φρουρά, η οποία σχηματίζει γύρω του «αλυσίδα», ακόμα και όταν ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται σε «φίλια» εδάφη.


Για παράδειγμα, μέχρι και στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, όπου δεν υπήρχε σημαντικός λόγος για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας γύρω του βρίσκονταν συνεχώς τουλάχιστον 3-5 σωματοφύλακες. Χτές, στη Θεσσαλονίκη, σε μια βόλτα του στους δρόμους της πόλης, όπου προσπαθούσε να χαιρετίσει πολίτες –οι οποίοι όμως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του είχαν γυρισμένη την πλάτη- επίσης συνοδευόταν από πολυάριθμη φρουρά.


Δίπλα του βέβαια, δεν εμφανίζονταν παρά 1-2 σωματοφύλακες αλλά κοντά βρίσκονταν πολλά μέλη της φρουράς. Λίαν αυξημένα τέλος, κατεγράφησαν τα μέτρα φρούρησής του και κατά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, οπότε τον πήγαν στο μέγαρο Μαξίμου άνω των έξι σωματοφυλάκων του. Ουδείς βεβαίως, μπορεί να ισχυριστεί ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να μένει απροστάτευτος.


Όμως, τα μέτρα που λαμβάνονται δεν δείχνουν τίποτε άλλο από φόβο. Γιατί άραγε; Με την ευκαιρία το πρωθυπουργικό όχημα στην πρώτη φωτογραφία, το υβριδικό θωρακισμένο είναι, ή το απλό θωρακισμένο ; 

ANTINEWS

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/11/2010 04:09:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ...ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥ!!"

Leave a reply