Μήπως αδικούμε τον σοσια ληστή Πρωθυπουργό μας?? Tropical Storm Malakas κινείται προς ΗΠΑ μεριά!!!

Ο GAP μιλώντας κατά την περιοδεία του στις ΗΠΑ στον ΟΗΕ, στο αμερικανικό ναό του χρήματος, σε δημοσιογράφους που κουβάλησε από την Αθήνα και αλλού, είπε φοβερά πράγματα, μερικά από αυτά παρατίθενται παρακάτω:

  • Είπε, τελικά θα βγούμε από το "τούνελ" μετά από 4 χρόνια και όχι σε 3 όπως βλακωδώς διατυμπάνιζε στην ΔΕΘ, αφού όπως επισημάναμε  σε σχετική ανάρτησή έχει υπογράψει μέσω του μνημονίου και τον προϋπολογισμό του 2014!!!
Tropical Storm Malakas
  • Είπε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο και ανεκμετάλλευτο Δημόσιο Πλούτο, τον οποίο μπορούμε να σας ξεπουλήσουμε ή να σας τον διαθέσουμε για εκμετάλλευση!!!
  • Αναρωτήθηκε ποιος ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ και μίλησε για την ανάγκη της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, για τα οποία η χώρα μας υποστηρίζει ακόμη και τον ΟΗΕ !!!! Βέβαια δεν μας είπε τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας μας για το εγγύς μέλλον, για το 2011 βρε παιδί μου...(Πού είσαι κ. Χαρδαβέλα  ούτε στις Πύλες του Ανεξήγητου δεν τα αναφέρεις αυτά) (Δέστε για παγκόσμια διακυβέρνηση: http://www.youtube.com/watch?v=p6s5eivVJ5Y&feature=player_embedded#!)
  • Έχει και στόχους χιλιετίας είπε ο Άνθρωπος!!! Αλλά, όπως ο ίδιος δηλώνει επανειλημμένα,  δεν καταλαβαίνει τον Έλληνα αλλά ούτε και οι Έλληνες τον καταλαβαίνουν!!!  Μόνο οι ξένοι τελικά τον καταλαβαίνουν..ίσως εμείς οι απλοί Έλληνες θα πρέπει να εκπαιδευτούμε περισσότερο για να τον καταλαβαίνουμε...
  • Καλά είπε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... διαφορετικά χαθήκαμε !!! 
Μήπως τελικά, μετά από όλα αυτά, αδικούμε τον διάσημο Πρωθυπουργό μας, μήπως θα έπρεπε να τον προσέξουμε περισσότερο για να τον καταλάβουμε καλύτερα? Μήπως θα έπρεπε να τον πλησιάσουμε να αφουγκραστούμε τις φοβέρες σκέψεις του και να τον στηρίξουμε στην εκπλήρωση των οραμάτων του?? 
Κάποιος συνονόματος πάντως, η τροπική καταιγίδα "Malakas" που εξελίσσεται σε τυφώνα, μετά από αυτά άρχισε να κινείται από Ιαπωνία προς Αμερική μεριά!!!! ( Hurricane Season 2010: Tropical Storm Malakas (Northwest Pacific Ocean, http://www.nasa.gov/mission_pages/hurricanes/archives/2010/h2010_Malakas.html )  

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/23/2010 09:21:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Μήπως αδικούμε τον σοσια ληστή Πρωθυπουργό μας?? Tropical Storm Malakas κινείται προς ΗΠΑ μεριά!!!"

Leave a reply