Δανεικές... βόμβες για χρήση εναντίον της Λιβύης ζήτησε το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα!!!

Η ονομασία της των εγκληματικών επιχειρήσεων, προφητική, καθώς εξελίσεται σε πραγματική ΟΔΥΣΣΕΙΑ και δεν θα αργήσει ο καιρός που κάποιοι από τους δυτικοφασιστοειδείς τυχοδιώκτες, ελαχιστότατους  ηγετίσκους θα κληθούν να λογοδοτήσουν ως εγκληματίες πολέμου, καθώς κατέδυγαν στο έσχατο των δυνατών μέτρων που μπορούν να εφαρμόσουν για την επιβολή του ψηφίσματος του ΟΗΕ (Διπλωματικά, Πολιτικά, Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Στρατιωτικά). 
Δηλαδή πολύ επιπόλαια, εύκολα και γρήγορα εξαπέλυσαν άνανδρο βομβαρδισμό, άνευ ουσιαστικά αντιπάλου, εναντίον των καημένων στρατιωτικών της Λιβύης που, νόμιζαν ότι υπηρετούσαν την πατρίδα τους και  για τον άλφα ή βήτα λόγο υποστήριζαν, κακώς, τον μανιακό... δικτάτορα Καντάφι, τον οποίο οι καλούμενοι "σύμμαχοι" αγαπόυσαν υπερβολικά και τώρα προστατεύουν πολύ καλά!!!

Να μην ξεχνάμε ότι ο ΟΗΕ επεμβαίνει για τον διαχωρισμό των αντιπάλων και μάλιστα μετά από αίτηση και των δύο...
Κατά τα άλλα κάνουμε λόγο για Ανθρωπιστικές Επιχειρήσεις, ρίχνοντας βόμβες από 10 και πλέον χιλιόμετρα , όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Σερβίας... 
Άραγε θα κάνουμε το ίδιο και στην Τουρκία, όπου το καθεστώς σκοτώνει με κάθε μέσο τα εκατομμύρια Κούρδων υπηκόων του???

ΚΑΝΕΝΑΣ

Τελικά φαίνεται ότι ελληνικές βόμβες θα πέσουν ή έχουν ήδη πέσει στη Λιβύη! Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, "Η ελληνική πλευρά προσανατολίζεται να ικανοποιήσει το αίτημα του ΝΑΤΟ για παροχή όπλων στις αεροπορικές δυνάμεις της Συμμαχίας που επιχειρούν από ελληνικά αεροδρόμια κατά της Λιβύης"!
Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι "Το ΝΑΤΟ έχει ξεμείνει από βόμβες και ζητούν από τις χώρες που απλά διαθέτουν βάσεις για τις αεροπορικές επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με όπλα αέρος-εδάφους, κυρίως κατευθυνόμενες βόμβες από τα δικά τους αποθέματα".
Πριν από είκοσι ημέρες η Υπηρεσία Συντήρησης και Εφοδιασμού του ΝΑΤΟ (NAMSA) κατέθεσε αίτημα για συνεισφορά σε πυρομαχικά στο ΓΕΕΘΑ καθώς τα αποθέματα βομβών των ΝΑΤΟΪκών δυνάμεων που δρουν στην Λιβύη εξαντλούντο.
Αξιοσημείωτη είναι η στάση της Γερμανίας, η οποία ενώ είχε αντιταχθεί στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά του λιβυκού καθεστώτος, σπεύδει με διαταγή του υπουργού Άμυνας Thomas de Maiziere για αποδέσμευση όπλων από τα αποθέματα της Luftwaffe, όπως γράφει το Der Spigel.
Το ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται για παροχή πυρομαχικών από τους παρακάτω τύπους πυρομαχικών: GDU-31A JDAM, GBU-50 Enhanced Paveway, GBU-24A/B Paveway III, 1.162 Paveway I/II, 40 ΑGM-154C JSOW. 
To αίτημα του ΝΑΤΟ είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από πλευράς Π.Α., καθώς με εξαίρεση τις  Paveway I/II, τα υπόλοιπα όπλα βρίσκονται σε ποσότητες που δεν επαρκούν. Υπάρχει μία πληροφορία ότι οι Γάλλοι ζήτησαν "δανεικά" βλήματα SCALP, για χρήση από τις δυνάμεις που επιχειρούν από την Κρήτη, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως οι Βέλγοι του Αράξου και οι Νορβηγοί της Κρήτης πιθανότατα έχουν εφοδιαστεί με ελληνικά όπλα.
Μετά από 120 ημέρες επιχειρήσεων τα πτωχά έτσι ή αλλιώς αποθέματα της Συμμαχίας (βασικά των Ευρωπαίων εταίρων του ΝΑΤΟ) είναι σαφές ότι απλά δεν επαρκούν για σοβαρούς πολέμους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/06/2011 05:41:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "Δανεικές... βόμβες για χρήση εναντίον της Λιβύης ζήτησε το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα!!!"

 1. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε το θέμα είναι σοβαρό.

  Σε μία περίοδο που ο Καντάφι είχε βελτιώσει τις συνθήκες ζωής της Χώρας του και είχε γίνει αποδεκτός από την διεθνή κοινότητα , αυτοί που πίνουν το αίμα των Λαών, απεφάσισαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ από τη Σούδα, για να τσακίσουν τον μέχρι τούδε καλύτερο τους φίλο, τον ηγέτη που αποτελούσε για τόσα χρόνια εγγύηση για το Ισραήλ.

  Το 2008 η Αθήνα κάηκε από ανθρώπους που δεν τους ξέραμε. Κάτι παρόμοιο αλλά ποιο καλά οργανωμένο έγινε στην Αίγυπτο, στη Λιβύη στην οποία ενεπλάκη και το ΝΑΤΟ.

  Θα προκύψει ένας νέος ηγέτης τύπου (ΓΑΠ) made in USA που θα ομιλεί την Αγγλική γλώσσα και ο οποίος θα πουλήσει τον ορυκτό πλούτο της Λιβύης στους εμπόρους των Εθνών

  Τι ειρωνεία !!! Η ευαίσθητη βουλή των Ελλήνων μένει βουβή και επιτρέπει τη σφαγή των αμάχων, πειθήνια όργανα της παγκοσμιοποίησης.

  Το Λιμενικό δεν έχει καύσιμα για να αποτρέπει τα τουρκικά, πλοία από το να πλησιάζουν τα Ελληνικά νησιά. Πυρομαχικά δεν έχουμε για να αμυνθούμε του πατρώου εδάφους

  Όταν οι Τούρκοι θα αρχίσουν τις πιέσεις από αέρα και θάλασσα, ο ΓΑΠ με τα λύτρα προδοσίας στη τσέπη θα ομιλεί σε κανένα διεθνές φόρουμ για την σπουδαία εργασία που έκανε στην Ελλάδα.

  Αυτονόμηση περιφερειών, Οικονομία με υγιή ανταγωνισμό,, πολυπολιτισμική κοινωνία με χιλιάδες τζαμιά, σταθερό εισόδημα 300 € για όλους τους Έλληνες.

  Ο ΓΑΠ άραγε ρώτησε τη Βουλή ή και τον Ελληνικό Λαό για την εμπλοκή μας σε ένα πόλεμο εναντίο μιας ανεξάρτητης χώρας?. Έχουμε εμείς το πολίτευμα της Δημοκρατία για να ζητάμε από τους άλλους να ξεπουλιούνται για να καταντήσουμε όπως εμείς?

  Τι κέρδισε η Ελλάδα με την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας, την παράδοση του Οτσαλάν στη Μασάντ, την ανεκτική της συμπεριφορά στο θέμα των Σκοπίων και των Ιμίων? Τίποτε, είναι στη φάση της διάλυσης με τις ευλογίες των συμμάχων μας.

  Στέργιος Σμυρλής

Leave a reply