ΒΑΡΙΔΙ...ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!


  • Οικογένεια Πάγκαλου: Από τις ανέσεις της εξουσίας στο μάτι του κυκλώνα ή μήπως η υποψηφιότητα της συζύγου του απαιτεί χαμηλό προφίλ χωρίς προκλήσεις;
Αρκεί μια ματιά στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου για να διαπιστώσει κανείς ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αποτελεί πλέον βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ.
Η αποκάλυψη του διορισμού της κόρης του Αριάδνης στη Βουλή, κυρίως λόγω της συγκυρίας, δηλαδή την ώρα που ο πατέρας της ξιφουλκούσε για τα γαλάζια ρουσφέτια της ΑΓΡΟΓΗΣ, βρίσκεται στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.
Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη λόγω της υποψηφιότητας της συζύγου του Χριστίνας Χριστοφάκη για το Δήμο Σαρωνικού.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος από τιμητής γίνεται εκ των πραγμάτων κατηγορούμενος και πειστικές απαντήσεις δεν έχει να δώσει. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία του που χάνει το προνόμιο της ασυλίας το οποίο είχε εξασφαλίσει κυρίως με το φόβο που προκαλούσε στους αντιπάλους του το πολιτικό του θράσος.
Η αγωνία όλων μήπως τους πιάσει στο στόμα τους ο ασυγκράτητος Πάγκαλος λειτουργούσε πάντα αποτρεπτικά σε κάθε είδους κριτική προς το πρόσωπό του. Τώρα, όλα έχουν αλλάξει. Ο Θόδωρος Πάγκαλος αντιμετωπίζεται ακόμη και από εφημερίδες με κεντροαριστερή αναφορά ως ο Σωτήρης Χατζηγάκης του ΠΑΣΟΚ και αυτός είναι ένας πραγματικά θλιβερός επίλογος για έναν υπουργό μεγατόνων, πρωταγωνιστή της κρίσης των Ιμίων και της περιπέτειας Οτσαλάν.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/12/2010 09:00:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΒΑΡΙΔΙ...ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!"

Leave a reply