Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών!!

Πορεία προς την Βουλή, χιλιάδες ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, μέσω της οδού Σταδίου, υπό την επιτήρηση τεσσάρων εισαγγελικών λειτουργών. Επιδίωξή τους είναι να παραμείνουν έξω από τη βουλή ως και την Τετάρτη το βράδυ που θα ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους..

Στην κεφαλή της πορείας δεν βρίσκεται το γερανοφόρο όχημα το οποίο επιθυμούσαν να μπει για συμβολικούς λόγους οι μεταφορείς, γιατί το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τις Αρχές.

Νωρίτερα, συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας τους, στην οδό Πειραιώς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Οι μεταφορείς εμφανίζονται ανυποχώρητοι, υποστηρίζοντας ότι διακυβεύεται η «επιβίωση» των ίδιων και των οικογενειών τους.  Η κυβέρνηση, εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της και δια στόματος Ρέππα δηλώνει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και αποκλείει το ενδεχόμενο παράτασης της μεταβατικής περιόδου, αφού, αυτό, ουσιαστικά οδηγεί σε παράταση του ελλείμματος της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Οι τέσσερις Εισαγγελείς Πρωτοδικών που βρίσκονται στην πορεία έχουν εντολή σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται η διάπραξη αυτεπάγγελτα διωκόμενων αδικημάτων, να εφαρμόζουν αμέσως την αυτόφωρη διαδικασία.


Μπράβο σας σοσια ληστές μου!!!!

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/21/2010 02:46:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών!!"

Leave a reply