Καραμανλής εδώ, Καραμανλής εκεί..που είναι ο Καραμανλής?

Θύελλα ξέσπασε, λένε τα ΜΜΕ, στη Βουλή για την κλήτευση του πρώην Π/Θ Κ. Καραμανλή στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και δείχνουν διαρκώς τους γραφικούς παλαιοπολιντικάντιδες (Πρωτόπαπας, Κεφαλογιάννης, κλπ) να ξεστομίζουν κάθε λογής ηλιθιότητες.


Μας περνούν για τελείως βλάκες? Είναι δυνατόν να κάνουν κάτι στον Καραμανλή τη στιγμή που δεν έχουν συλλάβει τους τύπους που ομολόγησαν ότι αποδέχθηκαν "μαύρο" χρήμα (ΜαντελοΤσουκάτους Άκη και ΣΙΑ ), αλλά αντιθέτους τους επιτρέπουν να κάνουν δηλώσεις με γραβάτα, κουστούμι ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!!!


Για δέστε στο παρακάτω video, πως το πρωτοπαλίκαρο, ο "στρατηγός" τρομάρα του..Τσουκάτος, κατηγορεί...ναι καλά διαβάσατε!!! και τα δύο κόμματα για υποκρισία!!! ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!


http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17631&subid=2&pubid=13271752


Μπορείτε να τους υπομένετε ακόμα?? Εάν όχι,


Οργανωθείτε στο κίνημά σας, να τους στείλουμε όλους στα αζήτητα για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για τη χώρα μας.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/18/2010 12:06:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Καραμανλής εδώ, Καραμανλής εκεί..που είναι ο Καραμανλής?"

Leave a reply