ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!! OI ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ Π/Θ.
Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία,  το πολιτικό και κοινωνικό βραβείο της Γερμανίας “Quadriga” θα απονεμηθεί στις 3 Οκτωβρίου στον Γεώργιο Α Παπανδρέου, "για την κοινωνική του προσφορά, την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας"!!!


Ναι καλά διαβάσατε...δεν θα του δοθεί το βραβείο γιατί χάρη σ' αυτόν οι Γερμανοί δεν χάσανε τα χρήματά τους, ούτε γιατί χάρη σ΄αυτόν θα βγάλουν πάρα πολλά επιπλέον καθώς θα μας δανείσουν με διπλάσιο επιτόκιο από αυτό που οι ίδιοι δανείζονται... Απλά οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την πρόοδο της χώρας μας η οποία έχει εξασφαλισθεί πλέον λόγω της έξυπνης πολιτικής του Γ.Α.Π... Μπράβο τους και μπράβο του!!!
 Πως να μην του δώσουν βραβείο οι άνθρωποι με την καρδιά τους, αφού αν τυχόν αυτός ζητούσε άμμεσα αναδιάρθρωση του χρέους θα χάνανε πολλά δις ευρώ!!! Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/01/2010 11:12:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ!! OI ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ Π/Θ."

Leave a reply