Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση Siemens o Ακης Τσοχατζόπουλος.


Ο άνθρωπος είπε ότι απλώς έπεσε θύμα,  "από άνομα συμφέροντα που έχουν βάλει στόχο την πολιτική και τους πολιτικούς και την πολιτική εξόντωση του ιδίου. Δέχομαι προσωπική και άδικη επίθεση με στόχο την πολιτική μου εξόντωση. Η Siemens είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και η επιτροπή πρέπει να ψάξει ποιοι τα πήραν. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τίποτα» είπε στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής!!!

Δηλαδή ο "νόμιμος" με πολιτική καριέρα!!! ακόμα?, έπεσε θύμα παρανόμων και υποχθόνιων διεργασιών!!!


Αρνήθηκε, όπως ήταν φυσικό, και τις περίπου 25 συναντήσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που αναφέρονται στο ημερολόγιο του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Siemens, λέγοντας ότι πρόκειται  για «δήθεν συναντήσεις που δεν έγιναν ποτέ», ενώ οι σχέσεις του μαζί του ήταν απλώς φιλικές και αβροφροσύνης.

Επανέλαβε ότι ουδέποτε ο ίδιος, ή η κόρη του Αρετή πήραν δώρα από τη Siemens και ότι ο ίδιος διαπραγματεύθηκε και πέτυχε μειωμένες τιμές στην οικοσκευή του, ενώ η κόρη του που διηύθυνε το ΠΙΚΠΑ αποσκοπούσε να πάρει χορηγία από τη Siemens, που δεν δόθηκε ποτέ.

Βέβαια όπως αρμόζει σε ένα σοσια ληστή πρώην Υπουργό, είπε ότι δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για την ανάμειξη του ονόματος του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών και στενού συνεργάτη του, που φέρεται να πήρε έμβασμα 500.000 ευρώ από το λογαριασμό του διαχειριστή των «μαύρων ταμείων».

Για τις μαρτυρίες Σίκατσεκ και Κουτσενρόϊτερ, ότι δόθηκαν μίζες για το πρόγραμμα «Ερμής» (τηλεπικοινωνίες στρατού), ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε ότι πρόκειται για ψεύδη.

Νωρίτερα εξετάστηκε επιχειρηματίας, φίλος και κουμπάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην διερευνώμενη υπόθεση εκ του γεγονότος ότι από την έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος προέκυψε ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του εν λόγω επιχειρηματία εμβάστηκε τον Ιούλιο του 2000 το ποσό των 5 εκατ. δραχμών από τον τροφοδότη λογαριασμό των «μαύρων ταμείων» της Siemens.

Ήταν μία φιλική διευκόλυνση, υποστήριξε ενώπιον της Εξεταστικής ο εν λόγω επιχειρηματίας, ο οποίος την περίοδο του δανείου ήταν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων (ΕΒΟ). Ο ίδιος υποστήριξε ότι επέστρεψε τα χρήματα μετά από μερικά χρόνια χωρίς να έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
Ερωτηθείς εάν διατηρεί τις φιλικές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και σήμερα, μετά τα όσα έχουν ακουστεί, απάντησε πως «με έναν φίλο είσαι φίλος, ακόμη κι όταν αυτός έχει σκοτώσει».
Μπράβο όλοι τους δρούσαν για το καλό της χώρας (με αποτέλεσμα να φθάσει στη σημερινή δυσμενή θέση), φιλικά διευκόλυναν ό ένας τον άλλο και διακινούσαν μερικά ψωροεκατομμύρια ευρώ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, μετέφεραν την οικοσκευή τους δωρεάν στα νέα παλάτια τους, κάνανε και κανα γάμο στο Παρίσι, ενώ οι κόρες τους διευθύναν και κανα ίδρυμα για να προσφέρουν βέβαια τα κορίτσια όχι τιποτα άλλο δηλαδή μην πάει ο νους σας!!! Και φυσικά φιλαράκια για πάντα..
Καημένε Έλληνα Πολίτη πως βαστάς και τους ανέχεσαι ακόμη???????????

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/02/2010 08:17:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση Siemens o Ακης Τσοχατζόπουλος."

Leave a reply