ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!

Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες μέρες καλούμαστε, μέσα στις ποιο δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, να ψηφίσουμε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Οι μηχανισμοί των κομμάτων, που μας οδήγησαν στην παρούσα δυσμενή κατάσταση, έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο παλαιοκομματικό αγώνα με την απροκάλυπτη υποστήριξη διαφόρων κομματικών ταγών με μόνο στόχο το δικό τους όφελος και την βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Τα διάφορα "κομματόσκυλα" προσπαθούν με σκληρές και αθέμιτες μεθόδους άλλων εποχών να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους και να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν παλαιοκοματικά και με διάφορα γελοία επιχειρήματα, τους υποψήφιους των κομμάτων που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών και την πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών στην εξαθλίωση.

Οι αγνοί και ανιδιοτελείς πολίτες καλούνται να δώσουν ένα βροντερό παρόν συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές και ψηφίζοντας πέρα από ξεπερασμένα πρότυπα, δογματισμούς και προπαντός πέρα από κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις.

Εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας Πολίτης καλείσαι να ψηφίσεις όλες τις υπερκομματικές υποψηφιότητες, ώστε να δώσεις ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα κόμματα ότι τα ψέματα τελείωσαν και το παρόν πολιτικό κατεστημένο απέτυχε παταγωδώς!!!

Στείλτε όλους του υποψηφίους των κομμάτων στα αζήτητα για να καταλάβουν όλοι οι παλαιοπολιντικάντιδες ότι έρχεται και η σειρά τους..

Καμιά αποχή, δυναμική παρέμβαση ώστε να απαλλάξουμε τις πρωτεύουσες και τους νομούς της χώρας το βράδυ των εκλογών από τα γνωστά πολιτικά χρώματα!!!

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/20/2010 12:45:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 σχόλια for "ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!"

  1. Πολύ σωστό άρθρο!!

    Στό ίδιο μήκος κύματος και η δική μου ανάρτηση:

    http://oimos-athina.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html

  2. Με αυτά τα μέτρα θα περίμενα να δώ -με ιδιαίτερη ευχαρίστηση- την καταβαράθρωση των γαλαζοπράσινων ή πρασινογάλαζων στις δημοσκοπήσεις και την ενίσχυση οποιουδήποτε άλλου. Φεύ! Η δημοσκόπηση της GPO για εκλογή Δημαρά μου λέει για Κικίλια, Κακλαμάνη στον Δ.Α, Μίχα κ.λ.π. Ενδεχομένως τα ποσοστά θα είναι μειωμένα αλλά αλλίμονο κι αν δεν ήταν!!! Συνεπώς η γαλαζοπράσινη παράταξη συνεχίζει με τον ενα ή τον άλλο τρόπο να "κρατάει" την εντολή. Δεν με ενδιαφέρει πως μοιράζουν την "πίτα". Μετά από τέτοια μέτρα σημαίνει πως η πλύση εγκεφάλου έχει γίνει βιολογικά. Δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα.
    Πώς θά ήθελα να ήμουν πολίτης της Γαλλίας εκεί τουλάχιστον δεν υπάρχουν υπήκοοι....

Leave a reply