Παρέλαση 25ης Μαρτίου μια μέρα μαγική για την ποιό δυναμική αλλά ειρηνική διαδήλωση!!!

25η Μαρτίου, Μια μέρα μαγική. Αυτοί στην εξέδρα, ο Ελληνικός Λαός παρέλαση στη Μεσογείων μπροστά από το ΥΠΑΜ...να είστε όλοι εκεί την 25η Μαρτίου.. δεκτά και τα τμήματα παρέλασης.
Στις άλλες πόλεις παρέλαση μπροστά από τα στρατόπεδα....  

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/23/2012 10:05:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 σχόλια for "Παρέλαση 25ης Μαρτίου μια μέρα μαγική για την ποιό δυναμική αλλά ειρηνική διαδήλωση!!!"

 1. Τι νοημα εχουν οι ειρηνικες διαδηλωσεις? Μονο που ακους τους πολιτικους να μιλανε για "βια", "μεμονωμενες μειοψηφιες", "αντιδημοκρατικες πρακτικες", "παρακρτικους" "ακροαριστερους", "ακροδεξιου" κλπ κλπ και ολα τα τσιρακια τους (δημοσιογραφοι) σχιζονται για την ειρινηκοτητα των διαδηλωσεων, θα επρεπε να καταλαβεις οτι μονο η βια τους φοβιζει.

 2. Δημήτρης Μπελιβανάκης 22 Μαρτίου 2012 - 12:48 μ.μ.

  Για την ασφάλεια του παπούλια και των λοιπών,προτείνω να παρακολουθήσουν την παρέλαση μέσα από Αστυνομικές κλούβες, περικυκλωμένες από διμοιρίες των Μ.Α.Τ. με χημικά. Καλού-κακού δε, ας υπάρχουν και κανά-δυό οχήματα της πυροσβεστικής με μάνικες!!!

 3. Αν δεν υλοποιηθεί αυτή η πρόταση, τουλάχιστον η εξέδρα των "επισήμων" να τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά, ώστε:
  α. Να μην έχουν οι "επίσημοι" τον "κώλο" τους προς τα μνημεία
  β Τα τμήματα να βλέπουν τα μνημεία και να αποδίδουν τιμές με στροφή της κεφαλής δεξιά και χαιρετισμό..
  γ. Να μην υπάρχει καμιά "ενόχληση" προς τους παλαιοπολιτικάντιδες
  Ματθαίος Σκούρας

 4. Δημήτρης Μπελιβανάκης 25 Μαρτίου 2012 - 7:10 μ.μ.

  Τελικά, η πρότασή μου υλοποιήθηκε, με μία μικρή τροποποίηση. Αντί ο παπούλιας και οι λοιποί εθνοσωτήρες να παρακολουθήσουν την παρέλαση μέσα από Αστυνομικές κλούβες, την παρακολούθησαν υπό Αστυνομικό κλοιό, σε μία πόλη έρημη και κατεχόμενη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μου θυμίζει έντονα την τελευταία "ελεύθερη" εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών, και τον αείμνηστο εκφωνητή Κ. Σταυρόπουλο κατά την είσοδο των Γερμανικών Στρατευμάτων στην έρημη Αθήνα το 1941. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος, που συνέβαλλα, με την πρότασή μου, στην ασφάλεια του "πρώτου" πολίτη της χώρας, αλλά και των λοιπών εθνοσωτήρων.

Leave a reply