Δυναμικά Ερωτήματα Στρατηγού ε.α. προς τον κ. Πρωθυπουργό.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
δεν είμαι ένας αγανακτισμένος Έλληνας Πολίτης είμαι ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ένας από τα εκατομμύρια των εξαπατημένων, των προδομένων, των ταπεινωμένων, των εξευτελισμένων, των τιμωρημένων, των λυπημένων, των κλεμμένων, των φοβισμένων Ελλήνων και σας ερωτώ κύριε Πρωθυπουργέ:
Γιατί μας εξαπατήσατε?
Γιατί μας κλέψατε?
Γιατί μας εξαθλιώνεται διαρκώς?
Γιατί μας εξευτελίσατε και μειώσατε το κύρος της χώρας διεθνώς?
Γιατί διαρκώς μας λέτε ψέμματα? 
Γιατί ξεπουλάτε τη Δημόσια περιουσία?
Γιατί μειώνετε το κύρος των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων?
Γιατί μας εκβιάζετε με διάφορα διλήμματα / τεχνάσματα?
Γιατί επιμένετε να καταστρέψετε τη χώρα μας?
Γιατί μας επιβάλλατε περί τους 25 επαχθείς νέους φόρους?
Γιατί κλέφτες που ομολόγησαν ότι πήραν χρήματα βρίσκονται εκτός φυλακής? 
Γιατί δεν πήρατε κανένα μέτρο κατά του Κεφαλαίου και της φοροδιαφυγής?
Θα τολμήσετε να πάτε στη Βουλή?

Κύριε Πρωθυπουργέ , 
Δεν έχετε την δημοκρατική νομιμοποίηση να δεσμεύσετε πραξικοπηματικά την Ελληνική Κοινωνία για 5 χρόνια με το αντισυνταγματικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμά σας?

Ο Ελληνικός Λαός,  είναι πλέον αποφασισμένος (όχι μόνο αγανακτισμένος) και ενωμένος να μη σας αφήσει να καταστρέψετε και να υποδουλώσετε τη χώρα. 

Οι Έλληνες Πολίτες δεν περιμένουν καμιά λύση από το παρόν αποτυχημένο Πολιτικό Σύστημα.

Μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι είμαστε ξεσηκωμένοι και αποφασισμένοι να  αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία και υπεροψία και να εξαφανίσουμε κάθε σύστημα συνδιαλλαγής.  

Ματθαίος Γρ. Σκούρας
Υπτγος ε.α.
Master Στρατηγικών Μελετών

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/15/2011 06:16:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

6 σχόλια for "Δυναμικά Ερωτήματα Στρατηγού ε.α. προς τον κ. Πρωθυπουργό."

 1. Ελπίζεται να υπάρχουν εν ενεργεία αποφασισμένοι στρατιωτικοί που να συσπειρωθούν με τον ξεσηκωμένο Λαό και να βοηθήσουν στο έργο του. Ούτως ή άλλως η πάστα τους είναι γέννημα θρέμα του Λαού.

 2. Θα ηθελα να σχολιασω τα λεγομενα του στρατηγου τον οποιο ειχα την τιμη να συνυπηρετησω μαζι του στο τελευταιο ποστο του στο ΓΕΕΘΑ. Θεωρω οτι ειναι και πολυ ήπιος στα λεγομενα του. Συνυπογραφω και προσθετω και την δικη μου υπογραφη:

  Θ. Κωνσταντίνου

 3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ !!!

 4. Λέτε:"Γιατί μας εξευτελίσατε και μειώσατε το κύρος της χώρας διεθνώς"?

  Και δίνετε ο ίδιος την απάντηση: Γιατί, προφανώς σκοπός εκείνων, που έκαψαν τη μισή Ελλάδα, για να τον κάνουν πρωθυπουργό, είναι να καταστρέψουν την Ελλάδα.

  Να παρουσιάσουν την πάμπλουτη και πανέμορφη αυτή χώρα, σαν ελεεινή και τρισάθλια, για να την πουλήσουν όσο-όσο. ..

  Και ασφαλώς με το αζημίωτο για τους ίδιους...

 5. Έχοντας διαβάσει την ομιλία του Henry Kissinger το 1974 (http://taperman.blogspot.com/2008/04/henry-kissinger-1974_15.html) αφ' ενός, ακούγοντας τις απόψεις του κ. Πάνου Καμένου για τον πρωθυπουργό αφ΄εταίρου, βλέποντας τα παραιτούμαι δεν παραιτούμαι, χτες 15/6/2011 και κάνοντας συνδυαστική των παραπάνω θέσεων ανάλυση καταλήγω στο συμπέρασμα που αποτελεί και προσωπική σκέψη που ίσως απαντά και στα ερωτήματά σας.
  " Ο άνθρωπος είναι ταγμένος να φέρει σε πέρας τις σκέψεις του Henry Kissinger για να καταστρέψει την Ελλάδα."
  Δεν ξέρω τίνος ή τίνων τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Αυτό όμως που τεκμαίρεται σαν συμπέρασμα (βλέποντας τα ταξίδια και τις κινήσεις των αδελφών του) είναι ότι εξυπηρετεί και τα οικονομικά συμφέροντα της οικογενείας του.

 6. Μπράβο και πάλιμπράβο!!! Τίποτε άλλο το θέμα είναι τι λένε για όλα αυτά οι ΄΄εντός των τειχών΄΄ Στγοί??????????ε?????????? Πως!!!! που είναι όλοι τους ??????????? Δεν πειράζει καληνύχτα σας!!!!!

Leave a reply