Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, Αντίσταση Τώρα, στον Τράγκα (video)!!!

Ας αρχίσουμε να γνωρίζουμε τα Κόμματα / Κινήματα / Συνδέσμους / Κινήσεις που θα πάρουν μέρος στις Εκλογές και δεν διαθέτουν στις τάξεις τους ΚΑΝΕΝΑ παλαιοπολιτικάντη!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!


ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/23/2012 09:00:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 σχόλια for "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, Αντίσταση Τώρα, στον Τράγκα (video)!!!"

 1. Λύση Υπάρχει και αυτή είναι η εξής:
  Για την αντίσταση γενικά θα πρέπει όσοι ανα την ΧΩΡΑ είναι κατά των Μνημονίων και της Υποδούλοσης της ΧΩΡΑΣ να επιτεθούν όλοι μαζί για να διαλύσουν το σημερινό πολιτικό σύστημα.
  Μετά την εκλογή αυτού του Σώματος, έλεγχος του χρέους της ΧΩΡΑΣ.
  Το χρέος το πραγματικό δεν ξεπερνάει τα 100 Δις ευρώ.
  Αφού το χρέος είναι αυτό ενημερώνουμε μονομερός την Υποτηθέμενη ενωμένη Ευρώπη Πως αυτά έχουμε και θα σας τα πληρώσουμε ,ανάλογα τις πλουτοπαραγογικές πηγές τισ χώρας και παραμένουμε στο Ευρώ,αφού το δεχτούν αυτοί.
  Σε περίπτωση που δεν το δεχτούν Ενημερώνουμε το Παγκώσμιο Δικαστήριο και τον ΟΗΕ για την επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα και αποσυρώμαστε από την Υποτηθέμενη Ενωμένη ευρώπη με πρόσβαση σε τρίτες χώρες που θέλουν να βοηθήσουν για τον εισαγωγικό παράγωντα στα αναγκαια για την περίσταση.
  (Αφού διαλυθεί η Ευρώπη , γιατί αυτόν το δρόμο θα τον ακολουθήσουν πολλές άλλες χώρες τα ξαναλέμε.)
  Όλα τα παραπάνω εκτός της παρένθεσης γίνοντε σε χρόνο DT.
  Με τους κατάληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.
  Μετά από όλα αυτά ξαναπροκυρήσονται εκλογές για την ιδεολογία του καθενός, γιατί ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ.

 2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ(?) ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΛΑΟ,ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ.ΑΙΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ.

 3. ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΜΟΛΥΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ www.syndesmosee.gr ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ.

Leave a reply