ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Μακριά από… τα κόμματα είναι ένας στους τρεις Έλληνες ψηφοφόρους!32,5% δεν θέλει να ψηφίσει κανέναν τους!
Παρόλο που η στήριξη προς το ΠΑΣΟΚ πέφτει, κανένα κόμμα δεν καταφέρνει να προσελκύσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους, σύμφωνα με έρευνα της PulseRC για το «Ποντίκι»...
Οι «μετοχές» του ΠΑΣΟΚ, συγκριτικά με την ίδια έρευνα, υποχωρούν στο 26,5% από 31% που ήταν τον Μάρτιο και η διαφορά στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων πέφτει στο 7,5% με την Νέα Δημοκρατία να καταγράφει το ίδιο ακριβώς ποσοστό με αυτό του Μαρτίου (19%).
Το «παράξενο» είναι ότι οι ψηφοφόροι δεν στρέφονται πλέον στα υπόλοιπα κόμματα, αλλά στην… αδιευκρίνιστη ψήφο.
Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 7%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 5% (από 6%), ο ΣΥΡΙΖΑ 2,5% (από 4%), οι Οικολόγοι – Πράσινοι 2,5% (από 1%), ενώ η απάντηση «άλλο κόμμα» 5% (από 2%). Πλειοψηφία συγκεντρώνει το… άθροισμα των άλλων απαντήσεων, όπως «δεν ξέρω – δεν απαντώ», «λευκό/ άκυρο», που αγγίζει το 32,5% (από 30% τον Μάρτιο)!
Η έρευνα, όπως και παρόμοιες που έχουν γίνει στο παρελθόν, απεικονίζει την δυσαρέσκεια και τον θυμό του εκλογικού σώματος, συναισθήματα που γίνονται εντονότερα μετά την εφαρμογή του Μνημονίου.

ΠΗΓΗ: STAR

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/09/2010 06:01:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!"

Leave a reply