Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών (Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.)

Αγαπητοί Έλληνες πολίτες,
Η Ιστορία αναγέννησης της χώρας έχει αρχίσει να γράφεται από την 1 Ιουνίου 2010, με την αποστολή του πρώτου μηνύματος για την άντληση ιδεών - απόψεων και συμμετοχών για την ίδρυση ενός νέου διαδικτυακού πολιτικού κινήματος, νέων αρχών, που εναγωνίως ζητά η πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού Λαού, με την ονομασία:
Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών(Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.)
Εσύ ο απλός και ανιδιοτελής νεοέλληνας, εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!, που εναγωνίως αναζητάς να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και αποτελείς την πλειοψηφία πλέον των ελλήνων πολιτών καλείσαι να οργανώσεις, να διαμορφώσεις και να στελεχώσεις το κίνημα που θα αγωνισθεί ώστε να εξαφανισθούν οριστικά και αμετάκλητα από το προσκήνιο όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν έως τώρα σε Κυβερνήσεις, Οργανισμούς, και λοιπές θέσεις εξουσίας και συνέβαλαν καθ' οιονδήποτε τρόπο ώστε η χώρα να βρεθεί στην παρούσα δυσμενή θέση.
Άρχισε λοιπόν να συμμετέχεις ενεργά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας από την πρώτη στιγμή και διατύπωσε τις ιδέες και τις απόψεις σου οι οποίες θα συμβάλουν τα μέγιστα στην σύνταξη της τελικής ιδρυτικής διακήρυξης του κινήματος.
Δήλωσε την επιθυμία σου αν επιθυμείς να είσαι μέλος ή και υποψήφιος του κινήματος κατά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με ηλεκτρονικό απαντητικό μήνυμα σου.
Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξεις δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας. Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...
Παράκληση για προώθηση του μηνύματος ώστε να φθάσει ει δυνατόν σε όλους τους Έλληνες.
Στόχοι - Επιδιώξεις
Ø Ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματος θα είναι η μείωση του κόστους συντήρησης του πολυδάπανου πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί με:
Τον εκσυγχρονισμό και την μείωση του πολιτικού συστήματος με την ευρεία και δυναμική χρήση των Η/Υ και του διαδικτύου.
(π.χ. μείωση βουλευτικών εδρών, υπουργείων, υφυπουργείων, κυβερνητικών οργανισμών, εκσυγχρονισμός των διαδικασιών διασύνδεσης μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών, οι Βουλευτές θα έχουν γραφεία μόνο στη Βουλή και όλα τα υπόλοιπα θα υλοποιούνται μέσω του διαδικτύου.)
Την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού σε σημαντικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.
(π.χ. απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ, ιθαγένεια μεταναστών κλπ, με τρόπο που θα συμφωνηθεί, μέσω του διαδικτύου ή με δημοψήφισμα)
Ø ΚΑΝΕΝΑ μέλος του κόμματος δεν θα έχει μια συγκεκριμένη παραδοσιακή πολιτική ιδεολογία αλλά το παραπάνω κοινό όραμα το οποίο θα πρέπει να εκφράζει τη θέληση και τα συμφέροντα του λαού στα πλαίσια πάντα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ, και λοιπών εξουσιών, δεν μπορεί να συμμετέχει με κάθε είδους δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο στη Βουλή και σε θέση εξουσίας χωρίς τα σχετικά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, χωρίς προηγούμενη και διαρκή καταγραφή της περιουσίας του και της οικογένειάς του.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο δεν θα έχει το δικαίωμα να εκλέγεται ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός, Βουλευτής, Διευθυντής ΔΕΚΟ κλπ πάνω από δύο τετραετίες.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρώην στέλεχος των διεθνών οίκων αξιολόγησης σε θέσεις εξουσίας - συμβούλων.
Ø ΚΑΝΕΝΑ σημάδι υποχώρησης στα Εθνικά Θέματα (Μακεδονικό, Κυπριακό, Αιγαίο).
Ø ΚΑΝΕΝΑ μέτρο, καμιά ενέργεια και καμιά δήλωση εναντίον της αξιοπρέπειας των Ελλήνων, της ελευθερίας, του κύρους και των συμφερόντων της χώρας, της αποδόμησης του κοινωνικού ιστού .
Ø ΚΑΝΕΝΑ μέτρο και καμία παραχώρηση / ενέργεια εναντίον της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ø ΚΑΝΕΝΑ κομματικό συμφέρον υπεράνω των συμφερόντων του ελληνικού λαού.
Ø ΚΑΝΕΝΑ ποσοστό πάνω από τον αντίστοιχο Μ.Ο των χωρών της ευρωζώνης στο ΦΠΑ, τα Βασικά Είδη Διατροφής και τα φάρμακα. Το κίνημά μας δεσμεύεται να αγωνισθεί ώστε ο υψηλός συντελεστή ΦΠΑ να είναι το πολύ ίσος με τον αντίστοιχο Μέσο Όρο των χωρών της ευρωζώνης,  και για τα Βασικά Είδη Διατροφής, τα Βιβλία και τα Φάρμακα ο χαμηλός συντελεστής θα είναι το πολύ ίσος με τον χαμηλότερο χώρας της ευρωζώνης.  
Ø ΚΑΝΕΝΑ δυσβάστακτο μέτρο με αίτια, έκτακτη ανάγκη, εθνική κρίση, συμφέρον του ελληνικού λαού, διεκπεραίωση εντολών έξωθεν,
Ø ΚΑΝΕΝΑ καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας για κανένα έλληνα με κατάργηση κάθε είδους ασυλίας (κατάργηση και του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών).
Ø ΚΑΝΕΝΑ οίκτο στους υπεύθυνους της οικονομικοπολιτικής απάτης και τους πάσης φύσεως επίορκους.
Ø ΚΑΝΕΝΑ κρυφό σημείο στο μηχανισμό του τραπεζικού συστήματος. Όλα στο φως για να είναι γνωστό στον ελληνικό λαό από πού αντλεί την δύναμη του. Πλήρης διαφάνεια και έλεγχος σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του.
Ø ΚΑΜΙΑ ιδιωτικοποίηση κερδοφόρων κοινωφελών επιχειρήσεων του δημοσίου, καθώς αυτές ανήκουν στους Έλληνες πολίτες και καμιά κυβέρνηση δεν έχει την εξουσιοδότηση για εκποίηση τους.
Ø ΚΑΝΕΝΑ δημόσιο κτίριο ανεκμετάλλευτο, και καμιά υπηρεσία του δημοσίου σε ενοικιαζόμενο κτίριο.
Ø ΚΑΝΕΝΑ ποσό του ελληνικού δημοσίου για επιχορήγηση των κομμάτων και λοιπές αχρείαστες και άσκοπες δαπάνες. (π.χ. πολιτικά γραφεία, σπίτια, τηλέφωνο κλπ πολιτικών και λοιπών αξιωματούχων.
Ø ΚΑΝΕΝΑ ποσό για χρηματοδότηση διαφόρων ΔΕΚΟ, ΟΣΕ, ΤΡΑΜ, ΕΡΤ, κλπ
Ø ΚΑΝΕΝΑ Υπουργείο - Δημόσιος Οργανισμός - Βουλή, δεν θα λειτουργεί χωρίς πίνακα οργάνωσης ο οποίος θα καθορίζει επακριβώς το προσωπικό του, το υλικό του και τον προϋπολογισμό του. Αναδιοργάνωση παντού για μείωση του διογκωμένου δημοσίου τομέα, εξοικονόμηση πόρων και καλύτερη λειτουργία του.
Ø ΚΑΝΕΝΑ νομοσχέδιο δεν θα αλλάζει για λόγους εξυπηρέτησης διαφόρων συμφερόντων και διορισμό ημετέρων και αργόμισθων.
Ø ΚΑΝΕΝΑ Νοσοκομείο - ΙΚΑ - ΕΣΥ κλπ δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες
Ø ΚΑΝΕΝΑ περιστατικό αισχροκέρδειας δεν θα παραμένει ατιμώρητο, ΚΑΝΕΝΑ υλικό υπερτιμημένο, καμιά προμήθεια (μίζα), καμιά προσαύξηση κατασκευαστικού έργου. ΚΑΝΕΝΑΣ φοροδιαφυγάς χωρίς συνέπειες.
Ø ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έχει το δικαίωμα / δυνατότητα κακοδιαχείρισης των συνταξιοδοτικών ταμείων.
Ø ΚΑΝΕΝΑ βήμα πίσω στην αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης
Ø ΚΑΝΕΝΑ χαμένο έσοδο του κράτους εξ' αιτίας των πάσης φύσεως "Offshore" εταιρειών και αδρανειών των δημόσιων ελεγκτικών και εισπρακτικών οργάνων του κράτους.
Ø ΚΑΝΕΝΑ έλλειμμα του ιδιωτικού τομέα θα μεταφέρεται στο δημόσιο.
Ø ΚΑΝΕΝΑ μέτρο που να έχει ως αποτέλεσμα την αναδιανομή του πλούτου από τους πτωχότερους προς τους πλουσιότερους.
Ø ΚΑΝΕΝΑ κατοχυρωμένο εργασιακό δικαίωμα δεν θα καταργείται.
Ø ΚΑΝΕΝΑ νησί χωρίς ατμοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση και χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ø ΚΑΝΕΝΑ κάθετο σταθμό διοδίων στην Εθνική και την Εγνατία οδό.
Ø ΚΑΝΕΝΑΣ ανάξιος η δοσίλογος δικαστικός στη θεση του.
Ø ΚΑΜΙΑ υποχώρηση στο αγαθό της πραγματικά δωρεάν παιδείας.

   ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο δεν θα εκλέγεται ως βουλευτής ή σε λοιπές θέσεις εξουσίας χωρίς ένσημα τουλάχιστον πέντε ετών.


  ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος που να προβλέπει την παραγραφεί των αδικημάτων , καμιά ασυλία στους κλέφτες και εγκληματίες.


  Άμεσος έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων από αδιάφθορα πρόσωπα της δικαιοσύνης. 


   

Ø ΚΑΝΕΝΑ.... Μπορείς να συνεχίσεις με τις ιδέες σου...

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/08/2010 11:50:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών (Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.)"

Leave a reply