Αναπροσαρμογή διοδίων!!! Αύξηση σταθμών διοδίων!! Όργιο κλοπής χωρίς τιμωρία.. Ελληνικέ Λαέ που βρίσκεσαι?

Νέοι σταθμοί διοδίων και νέες αυξήσεις περιμένουν τους άμοιρους οδηγούς που διέρχονται από τους μεγάλους και ατελείς οδικούς άξονες. Μέχρι το το τέλος του έτους θα λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα διοδίων στην Εγνατία Οδό, ενώ ακόμα δύο σταθμοί, ένας στον Μαλιακό και ένας στην Πελοπόννησο θα πάρουν τις ευλογίες για κλοπή από το υπουργείο Υποδομών μέσα στους επόμενους μήνες!!! Οι αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τριπόλεως, δεν μπορούν να περιμένουν!!! θα αρχίσουν να κλέβουν πολύ ποιο νωρίς!!!

Πελοπόννησος. Η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε αυξήσεις που ξεπερνούν το 50% στους δύο σταθμούς διοδίων που λειτουργεί (σύμφωνα, βεβαίως, με τα όσα ορίζει η σύμβαση παραχώρησης.. από αυτούς που σήμερα μας διοικούν..). Για παράδειγμα, η τιμή διέλευσης για ένα Ι.Χ. από 1,40 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 2,30 ευρώ για το Σπαθοβούνι και στα 2,20 για τη Νεστάνη. 
Τα μεγάλα οχήματα θα ψάχνουν για ευρώ: στα μεγάλα φορτηγά η τιμή αυξάνεται στο Σπαθοβούνι από 5,10 ευρώ στα 8,20 ευρώ και στη Νεστάνη από 4,90 στα 7,80 ευρώ.
Στον ίδιο οδικό άξονα, νοτιότερα, αναμένεται να λειτουργήσει ένας επιπλέον ληστρικός σταθμός διοδίων πριν το 2011. Πρόκειται για τον σταθμό Ασέας, η λειτουργία του οποίου θα ξεκινήσει όταν παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Τρίπολης - Αθήναιου, μήκους 12 χιλιομέτρων. Οταν ολοκληρωθεί, το τμήμα θα ενωθεί με ένα υφιστάμενο (σε κυκλοφορία σήμερα) τμήμα 15 χιλιομέτρων που κατασκευάστηκε κυρίως από το Δημόσιο, από τα χρήματά μας δηλαδή, και τώρα μας ζητούν και τα ρέστα οι κουμπάροι των διαφόρων παλαιοπολιντικάντιδων!!! 

Μαλιακός. Η κλοπή στο νέο σταθμό διοδίων στην Αγία Τριάδα (κοντά στις Θερμοπύλες), θα αρχίσει πολύ νωρίς.. προετοιμασθείτε λοιπόν.. Ο σταθμός είναι έτοιμος καθώς το ολοκληρωμένο τμήμα της Εθνικής Οδού στον Μαλιακό έχει παραδοθεί στην κοινοπραξία «Νέα Οδός». Για να λειτουργήσει ο σταθμός χρειάζεται να πάρει πάλι τις ευλογίες του υπουργείου Υποδομών.. ε ρε μάνα μου μίζες που έχουν να πέσουν.  Ολόκληρη η Εθνική Οδός στον Μαλιακό, που ανακατασκευάζεται ως δημόσιο έργο, θα παραδοθεί στη «Νέα Οδό», προκειμένου να λειτουργήσουν δύο σταθμοί διοδίων από τους οποίους θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας.  
(Το παγκόσμιο ρεκόρ διοδίων και αναλγησίας έσπασε!!! Σε απόσταση 200χιλιομέτρων, Αθήνα - Λαμία δηλαδή, κατασκευάσθηκε κάθετα και ο 5ος σταθμός διοδίων (περιοχή Θερμοπυλών)!!! Και όπως πάντα φυσικά ΚΑΘΕΤΑ επί του διεθνούς άξονα!!! Μπράβο κύριοι κάθε 40 χιλιόμετρα θα μας αναγκάζετε να σταματούμε για να μας κλέψετε, για τα έργα του Μαλιακού που στοίχισαν??? 800 εκατομμύρια ΕΥΡΩ (η σχετική πινακίδα υπάρχει ακόμα) και φυσικά δεν έχουν τελειώσει ακόμα και χωρίς να ξέρουμε γιατί και πού πήγαν τα λεφτά μας...
Φανταστείτε κατά τις ημέρες κυκλοφοριακής αιχμής,  τον εαυτό σας σταματημένο 5 φορές !!! στο αποκαλούμενο υπερσύγχρονο οδικό μας εθνικό άξονα.... )

Εγνατία. Ο υπουργός Υποδομών  Δημ. Ρέππας έχει δρομολογήσει κατάλληλα την έναρξη της κλοπής στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με τα όσα είπε στα τέλη Μαΐου ο υπουργός, τα διόδια Μαλγάρων θα αυξάνονταν σε 2,80 ευρώ από 2 ευρώ σήμερα (προκειμένου να χρηματοδοτήσουν... το κλείσιμο των διοδίων Αιγινίου!!!), ενώ ανάλογη θα ήταν και η τιμολόγηση των διοδίων Πολύμυλου Κοζάνης. Για την υπόλοιπη Εγνατία θα ίσχυε προσωρινά -για διάστημα δύο ετών- το σύστημα της «βινιέτας»: η είσοδος στην Εγνατία με καταβολή εισιτηρίου ημερήσιου, εβδομαδιαίου ή άλλου), ασχέτως με τα διανυόμενα χιλιόμετρα, ωστόσο το ύψος του δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ...
Πολλοί φίλοι του κινήματος μας ενημέρωσαν, ότι το κίνημα κατά της πληρωμής των διοδίων έχει φουντώσει για τα καλά και πάνω από 250.000 συμπολίτες μας αρνούνται να πληρώσουν για την χρήση των εθνικών οδών που αποτελούν περιουσία και αγαθό του δημοσίου. E
Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της αγανάκτησης για την αύξηση των καθέτων σταθμών διοδίων, την αύξηση της τιμής, την κακή ποιότητα των δρόμων και την μη εκτέλεση των έργων (παρά των δαπανηθέντων υπέρογκων χρηματικών ποσών) και είναι δυνατόν να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες αλλά και στα πεζοδρόμια!!! της Αθήνας το Φθινόπωρο.
  Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός: Γιατί δεν έχουν εκτελεσθεί τα έργα? Ποια και τι προβλέπει η συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ του κράτους και της κοινοπραξίας για τον αριθμό και την πολιτική αύξησης της τιμής των διοδίων?

Eπαναλαμβάνουμε παρακάτω τα της από 4/8/10 ανάρτησή μας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Διόδια =Τέχνη των πολιτικών για να στέλνουν τα χρήματά μας στις εταιρείες/ημετέρους!!

Το παγκόσμιο ρεκόρ διοδίων και αναλγησίας έσπασε!!! Σε απόσταση 200χιλιομέτρων, Αθήνα - Λαμία δηλαδή, κατασκευάσθηκε κάθετα και ο 5ος σταθμός διοδίων (περιοχή Θερμοπυλών)!!! Και όπως πάντα φυσικά ΚΑΘΕΤΑ επί του διεθνούς άξονα!!! Μπράβο κύριοι κάθε 40 χιλιόμετρα θα μας αναγκάζετε να σταματούμε για να μας κλέψετε, για τα έργα του Μαλιακού που στοίχισαν??? 800 εκατομμύρια ΕΥΡΩ (η σχετική πινακίδα υπάρχει ακόμα) και φυσικά δεν έχουν τελειώσει ακόμα και χωρίς να ξέρουμε γιατί και πού πήγαν τα λεφτά μας...
Φανταστείτε κατά τις ημέρες κυκλοφοριακής αιχμής,  τον εαυτό σας σταματημένο 5 φορές !!! στο αποκαλούμενο υπερσύγχρονο οδικό μας εθνικό άξονα.... 
Η ίδια κομπίνα / απάτη και στην περιοχή των Τεμπών, όπου μετά την Λάρισα και πρίν την είσοδο στα στενά σε απόσταση 40 περίπου χιλιομέτρων υπάρχουν 2 σταθμοί διοδίων και αμέσως μετά τα στενά στην ίδια περίπου απόσταση άλλοι 2, εκτός αυτών των γνωστών διοδίων των Μαλγάρων...
Όλα φυσικά ΚΑΘΕΤΑ με αποτέλεσμα τον 21ο αιώνα να μας κατεβάζουν την μέση ταχύτητα κίνησης από Αθήνα - Θεσσαλονίκη στα 60 περίπου χιλιόμετρα ανά ώρα!!!
Αλήθεια μήπως είναι καιρός να αντιδράσουμε?? Ποιος αποφασίζει και ποιος εγκρίνει που θα ξεφυτρώσουν νέοι σταθμοί διοδίων? Σε ποιους "κουμπάρους" έχουν εκχωρηθεί τα δικαιώματα του ελληνικού λαού για εκμετάλλευση της περιουσίας του??  

Αντίδραση επιτέλους!!!

Χρειάζεται δράση τώραααααααα, για δυναμική παρέμβαση στις μεθοδεύσεις εκμετάλλευσης του ιδρώτα των τιμίων Ελλήνων πολιτών.


ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων Νέων Αρχών, για εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά....

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/08/2010 10:14:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αναπροσαρμογή διοδίων!!! Αύξηση σταθμών διοδίων!! Όργιο κλοπής χωρίς τιμωρία.. Ελληνικέ Λαέ που βρίσκεσαι?"

Leave a reply