ΚΛΕΙΔΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.


Από προωθημένο μήνυμα αναγνώστη του Ιστολογίου.

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο και αφού οι σοσια ληστές με τους χειρισμούς τους και τα μέτρα τους οδήγησαν τη χώρα σε επικίνδυνη κατάσταση και τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση έτοιμο να αντιδράσει δυναμικά με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στην εσωτερική ασφάλεια και εθνική ομοψυχία, ανακάλυψαν πως η ΑΝΑΠΤΥΞΗ αποτελεί το κλειδί και το σωσίβιο για την βελτίωση της οικονομίας!!!

Ανακάλυψαν, όπως είπε ο Π/Θ, ότι είναι αντιπρόσωποι του λαού και ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! (βρε πότε κατέλαβαν την εξουσία μέχρι προχθές τους κυνηγούσε ο Χρυσοχοΐδης) και πήγαν σύσσωμοι σε ΑΠΟΘΗΚΗ της Θεσσαλονίκης γιατί, όπως ο ίδιος είπε, " Η κυβέρνηση δουλεύει και ασχολείται με τα προβλήματα της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης", καθώς όπως ξέρουμε  το κλίμα των Αθηνών δεν προσφέρεται για δουλειά...

Πήγαν μάλιστα, όπως αρμόζει σε θίασο κάνοντας σόου, με λεωφορείο για οικονομία λέει, σε μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων!!!, αλλά δεν μας είπαν πόσο θα στοιχίσει συνολικά η μετάβαση η διαμονή και η σίτιση του θιάσου από εκατοντάδες αξιωματούχους / ηθοποιούς, των αστυνομικών και των υπαλλήλων των 200 συμμετοχών του Δημοσίου στη ΔΕΘ...   

Βέβαια τους "αντιπροσώπους" του λαού και τους "αντεξουσιαστές στην εξουσία", όπως τους αρμόζει, τους φυλάνε περί τους 5000 αστυνομικοί, ΜΑΤ, κλούβες και εκατοντάδες μέτρα κιγκλιδωμάτων!!
Δεν είναι δυνατόν οι απλοί Έλληνες Πολίτες να πλησιάσουν τους "αντιπροσώπους" των, είναι επικίνδυνοι όπως είναι οι πολίτες διαφόρων χωρών με αυταρχικά καθεστώτα!!!!

Όπως συμβαίνει και σε κάθε Δημοκρατική Χώρα... ο "αυλικός"  και Θεσσαλονικιός ΥΠΑΜ εξύμνησε τον "Άρχοντά" του για την τιμή που προσέφερε για την πόλη και τους πολίτες της λέγοντας:  "Ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και πρωτίστως ως πολίτης και βουλευτής Θεσσαλονίκης... θέλω να ευχαριστήσω και τον πρωθυπουργό για την πολύ ωραία και δημιουργική πρωτοβουλία να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη ασχολούμενο με δημιουργικά θέματα της αρμοδιότητά του, τιμώντας έτσι την πόλη και τους πολίτες και αυτό γίνεται για πρώτη φορά".

Κατά τα άλλα ο Π/Θ, απλώς για οικονομία λόγω κρίσης!!!, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας επιτροπής για την ανάπτυξη στην οποία θα προεδρεύει ο Θόδωρος Πάγκαλος και θα μετέχουν οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνος, Ρέππας, Μπιρμπίλη και Παμπούκης.

Πάρτε άλλη μία νέα επιτροπή έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…  με θέμα το μεταναστευτικό, υπό τη Λούκα Κατσέλη, στην οποία θα μετέχουν έξι υφυπουργοί. Ανάλογα, δε, με τα θέματα που ανακύπτουν, στην αρμόδια επιτροπή θα μετέχουν τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Υγείας, Θαλασσίων Υποθέσεων, Παιδείας, Υποδομών αλλά και το υπουργείο Άμυνας.
Αυτά τα ολίγα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που πλησιάζει απειλητικός….

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/11/2010 10:52:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΚΛΕΙΔΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ."

Leave a reply