Από τη Γερμανία αρχίζει το ξεπούλημα της Ελλάδας!!! Τα Σκόπια άλλαξαν στο Προξενείο τους την πινακίδα από FYROM σε MAKEDONIA!!!

Καλημέρα σας!!!
Άρχισε το ξεπούλημα της Ελλάδας??
Ζω στο Μόναχο της Γερμανίας και εργάζομαι σε μια εταιρεία η οποία στεγάζεται δίπλα από το Γενικό Προξενείο των Σκοπίων. Μέχρι πρότινος η πινακίδα έξω από τον ως άνω Προξενείο είχε την ονομασία FYROM στο χωρίο που αναφερόταν  το κράτος. Πρίν λίγες ημέρες αντικατέστησαν την πινακίδα με καινούργια στην οποία αναγράφετε πλέον σκέτο το "MAΚEDONIA". 
Ποιές είναι οι αντιδράσεις της Ελληνικής κυβέρνησης ??
Ποια η αντίδραση του Ελληνικού προξενείου του Μονάχου, που ζητά  15.00 Ευρώ  για το γνήσιο της υπογραφής μας???


Θα έχω κάποια απάντηση???
Σας αποστέλλω και σχετική φωτογραφία 

Ευχαριστώ

Ανδρέας Διγενής


Το Ελληνικό ΥΠΕΞ θα πρέπει να δράσει άμεσα και δυναμικά μέσω της πρεσβείας μας στη Γερμανία γιατί τέτοιου είδους γεγονότα προετοιμάζουν τη διεθνή κοινότητα για μεγαλύτερη ανοχή στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια, αν στα πλαίσια του Μνημονίου, έχουν συμφωνηθεί κάποια πράγματα που είναι ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα...

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/06/2011 05:06:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Από τη Γερμανία αρχίζει το ξεπούλημα της Ελλάδας!!! Τα Σκόπια άλλαξαν στο Προξενείο τους την πινακίδα από FYROM σε MAKEDONIA!!!"

Leave a reply