Το μεγαλύτερο Σκάνδαλο στην Ελλάδα. (Μικρό Ντοκιμαντέρ)

Δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον.  
Δεν αντέχουμε τις κομπίνες τους. 
Δεν αντέχουμε τον Αυταρχισμό τους.
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον υποχθόνιο μουστάκια Αθανασάκη στο φόντο. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο,  να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι, όταν η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος  να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!! 


Ο Ελληνικός Λαός πλέον θα αναδείξει τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες, μέσα  από τα σπλάχνα του οι οποίοι θα ανασυγκροτήσουν τη χώρα.

Μόνο ο λαός θα αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 

Αγαπητοί Αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...


Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.

Ο καιρός  έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.  

ΚΑΝΕΝΑΣ


Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/18/2011 11:13:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "Το μεγαλύτερο Σκάνδαλο στην Ελλάδα. (Μικρό Ντοκιμαντέρ)"

  1. ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ . Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ !!! Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΙΤΑΝ.

Leave a reply