Αμηχανία στο Κίνημα των Αγανακτισμένων και όλα υπό συζήτηση. Εκλογές, αποχή, κόμμα...???

Δεν χρειάζεται άλλο κόμμα, ένα επιπλέον κομμάτιασμα του Ελληνικού Λαού... 
Ελάτε στο ΚΑΝΕΝΑ, το κίνημά σας δηλαδή για να πέρουμε όλοι μαζί και σύντομα τις τύχες της χώρας μας στα χέρια μας...
Ο Πολιτικός Φορέας που θα ενώσει όλους τους Έλληνες είναι εδώ και  όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.  
ΚΑΝΕΝΑΣ
Στις 6 Ιουλίου το νέο μαζικό κάλεσμα των Αγανακτισμένων στις πλατείες όλης της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν στα σκληρά - εξοντωτικά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και στην απροκάλυπτη - ωμή βία της αστυνομίας κατά το διήμερο 28 - 29 Ιουνίου στο Σύνταγμα και σε όλο το ευρύ κέντρο της Αθήνας. Δείτε το σχετικό video.
Εν τω μεταξύ μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου αλλά και τη βίαιη επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές, είναι φανερό ότι το Κίνημα των αγανακτισμένων βρίσκεται σε αμηχανία σε ότι αφορά τον επαναπροσδιορισμό του και τους προσεχείς στόχους του. Τα σχόλια στις σελίδες των αγανακτισμένων ανά την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά και μάλιστα τα περισσότερα συνεχίζουν να αναφέρονται με οργή στη βίαιη επίθεση της αστυνομίας.
Παράλληλα έχουν αρχίσει να πέφτουν προς συζήτηση και σκέψεις για δημιουργία πολιτικού σχήματος αν και γύρω από αυτό το θέμα είναι φανερό ότι οι απόψεις είναι πολλές και ελάχιστα συγκλίνουσες. Κάποιοι προτείνουν τη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού γύρω από τις αρχές της «Άμεσης Δημοκρατίας». Αλλοι αρνούνται κατηγορηματικά, δηλώνοντας έλλειψη εμπιστοσύνης σε κομματικά σχήματα ενώ άλλοι επιμένουν να μείνουν ενωμένοι οι Αγανακτισμένοι μόνο γύρω από όσα τους ενώνουν.
Στο real-democracy.gr έχει τεθεί και θέμα «Τι κάνουμε στις εκλογές» αφού πολλοί θεωρούν ότι το Φθινόπωρο θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες. Ορισμένοι μάλιστα προτείνουν από τώρα συντεταγμένη αποχή.
Πάντως όλα δείχνουν ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που εκφράστηκε λίγο ή πολύ μέσα από το Κίνημα των Αγανακτισμένων, είτε με σχόλια στις σελίδες στο facebook είτε με συμμετοχή στις συγκεντρώσεις στις πλατείες, παρακολουθεί και περιμένει με σκεπτικισμό με  επόμενα βήματα των Αγανακτισμένων...

Διαβάστε την άποψη του eklogika.gr: «Το Κίνημα των Αγανακτισμένων σε μετέωρο βήμα»

Δείτε το αφιέρωμα του eklogika.gr για τους Αγανακτισμένους

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/04/2011 07:25:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αμηχανία στο Κίνημα των Αγανακτισμένων και όλα υπό συζήτηση. Εκλογές, αποχή, κόμμα...???"

Leave a reply