Κάτι δεν πάει καλά εδώ στη Χώρα των Αγανακτισμένων !!!

 Ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου,σε άρθρο του στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» μεταξύ άλλων γράφει :
«Όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας… χωρίς να το πολύ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την».

Στη συνέχεια, ρίχνει τα βέλη του και προς τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ και ειδικά των οκτώ, επισημαίνοντας ότι «...τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση».
                                                                                                                            
Τι εννοεί δηλαδή αυτός ο κύριος και με ποια ιδιότητα; Ότι τα χρήματα που δανείζεται ο αδελφός πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του πηγαίνουν στη πληρωμή των μισθών των βουλευτών και γενικότερα για κάλυψη εσωτερικών αναγκών ή στην αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων παρελθόντων ετών; Και αν είναι έτσι, που δεν νομίζω, γιατί οι κυβερνητικοί μας λένε άλλα; Στους βουλευτές ο κ. Νίκος Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνει τον αδελφό του ;

Διότι στη ραδιοφωνική εκπομπή του Real FM και στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα της 10 Ιουλίου, σε τηλεφωνική του παρέμβασή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελλόπουλος διεμαρτύρετο για αυτές τις δηλώσεις του αδελφού Παπανδρέου, δηλώνοντας μάλιστα ότι αύριο πρωί (Δευτέρα) θα καταθέσει ερώτηση σχετική με αυτό το θέμα, διότι εθίγη. Επέμενε ότι τα χρήματα που μας δανείζει η ΤΡΟΙΚΑ, πηγαίνουν για την εξόφληση τοκοχρεολυσίων της χώρας και όχι για πληρωμή μισθών του δημοσίου ή γενικά στο εσωτερικό.

Εδώ όμως προκύπτει ένα ερώτημα, διότι ο κύριος βουλευτής τώρα αυτοδιαψεύδεται (αν και έχει πει ότι ο  ίδιος διαφωνούσε με το ΝΑΙ) και μάλιστα μας λέει τώρα ότι ψευδόταν και ο αρχηγός του και οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος και ειδικά ο κ. Γεωργιάδης, που «διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους» από διάφορα τηλεπαράθυρα και ραδιοφωνικούς σταθμούς και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ψήφισαν ΝΑΙ στο μνημόνιο, διότι δεν θα είχε το κράτος τα χρήματα για να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις του επόμενου μήνα !!!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ στη Χώρα των Αγανακτισμένων !

Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/14/2011 10:39:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Κάτι δεν πάει καλά εδώ στη Χώρα των Αγανακτισμένων !!!"

Leave a reply