Δημοψηφίσματα κατόπιν καταστολής ; Αιδώς,αχρείοι !!!


Ακριβώς  ένα μήνα μετά από την κτηνώδη καταστολή του πρωτοφανούς μαζικού κινήματος των “αγανακτισμένων” στην πλατεία Συντάγματος,εμφανίζεται,εξοργιστικά  περιπαιχτικά, η κοινοβουλευτική χούντα.Κι ανοίγει θέμα,νομοθεσίας των δημοψηφισμάτων.Μάλιστα δε,για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της,με γκεσταπίτικη νυχτερινή επιχείρηση,προχώρησε χθες, στην βίαιη εκκαθάριση της πλατείας από τα καταλοιπόμενα αντίσκηνα.
Μα,υπάρχει Έλληνας πολίτης,πατριώτης με αυτοσεβασμό,που θα κάνει διάλογο με αυτούς  τους σατράπηδες που υποθήκευσαν την ελληνική επικράτεια και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία μας; Θα γίνουμε συμπαίχτες στην κοροϊδία,στη διακωμώδηση της ίδιας της δημοκρατίας και της αμεσότητάς της; Αφού μας ξεπούλησαν και βιαιοπράγησαν αναίτια κι απρόκλητα κατά των εκατομμυρίων πολιτών που απαιτούσαν δημοψήφισμα,την παραίτηση κι αποπομπή τους,μας καλούν, εκ των υστέρων ,σε διάλογο.Αδιάντροποι κι αχρείοι!
Τι επιχειρείται λοιπόν;
Προφανώς, η προετοιμασία του πολιτικού κλίματος (με την απαραίτητη συνδρομή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης) ώστε,να εκτοξευθούν πυροτεχνήματα δημοκρατικής επίφασης,για την εκτόνωση της αναμενόμενης,εντονώτερης και μαζικότερης αντίδρασης κι αντίστασης,στα στυγνότερα και βιαιότερα μέτρα,καταλήστευσης του λαού και της χώρας μας.Αυτά που όλοι αναγνωρίζουν ως επελευθησόμενα  τον Σεπτέμβρη,για την εξυπηρέτηση των (παλιών και νέων) δανειστών μας. Δανειστών που, με την ανοιχτή βία μας επιβάλλουν,μιας και ουδείς επτρέπει να γίνει δημόσιος λογιστικός έλεγχος του χρέους μας. Μέτρων όχι μόνο ληστρικών αλλά και αρπαγής της εθνικής περιουσίας μας!
Με το τερτίπι του “open gov”,δηλ. των δημοσίων διαβουλεύσεων αλλά και με άτεγκτη πυγμή καταστολής,επιχειρούν τη στρατηγική εξουθένωση και υποταγή των Ελλήνων. Γίνεται λοιπόν φανερό πως χρειαζόμαστε επειγόντως την πολιτική συγκρότηση του κινήματός μας και την οργανωτική αναβάθμισή του. Για να τελεσφορήσει η αντίστασή μας,πρέπει να απομονωθούν όλες οι ιδιοτελείς μικρότητες είτε των “παντογνωστών” είτε των μωροφιλοδόξων. Να επιμένουμε στους στόχους: -ακύρωσης των μνημονίων-δημοσίου ελέγχου του χρέους-συμψηφισμού των γερμανικών επανορθώσεων-συνταγματικής αναθεώρησης-ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο.
Εύλογα,με γνώμονα αυτά τα αιτήματα,θα προσανατολιστούμε στις παγίδες είτε “δημοψηφισμάτων” είτε εκλογών,αποκλείοντας την…αυτοκτονία της αποχής (συνεκτιμώντας κι ότι τα λευκά,δεν προσμετρώνται!).Η πολιτική κι οικονομική αναγέννηση της πατρίδας μας-ως προϋπόθεση για την ατομική διάσωση κάθε πολίτη και της οικογένειάς του- είναι ιστορική ανάγκη και υποχρέωσή μας,μονόδρομος κι όχι καπρίτσιο!
Ν.Καραβαζάκης.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/31/2011 09:12:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Δημοψηφίσματα κατόπιν καταστολής ; Αιδώς,αχρείοι !!!"

Leave a reply