Ανοικτη επιστολή προς τους κ.κ. Προεδρο Κυπριακης Δημοκρατιας και Προεδρον Ελληνικής Κυβερνησης.


Αξιότιμοι Κύριοι, Κύριοι,Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας , Κύριε Δημήτρη Χριστόφια και
Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου,

  Οι εμετικά προκλητικές δηλώσεις του γενίτσαρου και κατά δήλωσιν του μισούντος την Ελλάδα, Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογαν , [επισυνάπτονται στον παρακάτω ιστοτοπο] μέσα στα αιματοβαμμένα από το αίμα των Κυπρίων αδελφών μας χώματα την "επέτειο" της βάρβαρης εισβολής δεν υπερέβησαν απλά τα εσκαμμένα. Είναι απόλυτα ταπεινωτικές και ευθέως πολεμικά προκλητικές γιά το σύνολο του Ελληνισμού.

  Τυχόν ψελλίσματα προς τον ΟΗΕ, ο Γ.Γ του οποίου κ. Μπαν Κι Μουν, μόλις προχθες, στις 7 Ιουλίου 2011 απέδειξε μόνον τα φιλοτουρκικά του αισθήματα και σας έσυρε σε μια νέα απόλυτη ενδοτική υποταγή, είναι άνευ άξιας και στην καλλίτερη περίπτωση προκαλούν τον γέλωτα και τις ειρωνείες αυτού του μισητού ανθέλληνα γενίτσαρου.
 

  Όμως μέσα στην ανιστόριτη και ανόητη αλαζονεία του ο Ερντογαν σας έδωσε ένα ισχυρό χαρτί για να τον στείλετε από κει που ήρθε και αυτόν και την ανιστόρητη τουρκική ελιτ.
 

  Οι σκιές των Νεκρών Ηρώων των αγώνων του Έθνους σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο αλλά και ολόκληρος ο ζων και αγέννητος ακομη Ελληνισμός, απαιτούν  να δώσετε ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ μια αποτελεσματική αποφασιστική σοβαρή απάντηση σε αυτόν τον αλαζόνα ο οποίος ενεργών όπως ενεργεί κατέστρεψε και το τελευταίο ίχνος ανοχής,  με το οποίον  δυστυχώς τον είχατε περιβάλει.
 

  Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας υποχρεούστε να διακόψετε ΣΗΜΕΡΑ, ΧΘΕΣ , την , όπως την ονόμασε και ο ίδιος ο Ερντογαν, κωμωδία των συζητήσεων με την μαριονέττα Ερογλου.
 

  Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, υποχρεούστε ΣΗΜΕΡΑ, ΧΘΕΣ να διακόψετε τις όποιες συζητήσεις έχουν οι επιτροπές σας για τη διευθέτηση των "Ελληνοτουρκικών διαφόρων" [!]
 

  Κύριοι Πρόεδροι, υποχρεούστε να ανακαλέσετε ΣΗΜΕΡΑ,ΧΘΕΣ τους πρεσβευτές σας απο την Άγκυρα, να καταγγείλετε τις διπλωματικές σας σχέσεις και να αποσύρετε πλήρως την όποιαν υποστήριξη έχετε δώσει για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. καταγγέλοντας την επίσης σε όλα τα διεθνή φόρα
 

  Δεν υπερβάλλουμε Κύριοι, Κύριοι Πρόεδροι,
Μόνον έτσι θα τους συνετίσετε και θα συμπαρασύρετε και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό προς αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΘΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,
 

  Άλλως  η μεν Τουρκία θα προχωρήσει ανενόχλητη στην ολοκλήρωση της καταστροφής της Κύπρου και στη συνέχεια της Ελλάδας και εσείς θα έχετε εσαεί το στίγμα του τουρκοπροσκυνημενου και η Νέμεση της Ελληνικής Ιστορίας θα σας εγκαλεί αιώνια.
  Και αυτό μεν αφορά εσάς ως άτομα αλλά επειδή ο Ελληνικός Λαός όπως πάρα πολλές φορές έχει πράξει,δεν επιθυμεί τέτοια κατάντια , αν δεν το πράξετε εσείς θα το πράξει αυτός.

  Με βαθύτατη εκτίμηση προς τα ύψιστα πολιτικά αξιώματα που υπηρετείτε,


Δημήτρης Αλευρομάγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α.
Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

http://www.styx.gr/print.cfm?Action=RTCL&CLiD=3531 

*Γράφει η: Σεβαστή Μπούρα-Μπούτου
Η εισβολή τών Τούρκων στήν Κύπρο, τόν Ιούλιο- Αύγουστο τού 1974, χαρακτηρίσθηκε από ποικιλόμορφη συμπεριφορά από μέρους τών ανδρών τών Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα τού ναυτικού. Όμως, ένας από αυτούς τούς αξιωματικούς από τήν Ελλάδα που αντιστάθηκε γενναία μέχρι τέλους, ήταν ο Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο οποίος υπηρετούσε ως ταγματάρχης στήν Κύπρο, το καλοκαίρι τού 1974. Ο αξιωματικός αυτός που ήταν διοικητής τού Τάγματος 336 ΤΕ τής Κυπριακής Εθνοφρουράς στήν Πράσινη Γραμμή Λευκωσίας, από ΕΛΔΥΚ μέχρι τής οδού Λήδρας, άντεξε με τούς επιστρατευμένους Κυπρίους στήν μάχη και δέν παρέδωσε τίς θέσεις του, παρά τήν σφοδρότητα τών επιθέσεων. Ο Ριζοσπάστης στο τεύχος τής 11ης Αυγούστου 2005 γράφει. «Ο Αλευρομάγειρος ξεχωρίζει από τα στελέχη που παρήγαγε η ΣΣΕ μεταπολεμικά, όπως και μια σειρά άλλοι που επίσης φέρθηκαν πατριωτικά, όταν αντιτάχθηκαν στην δικτατορία και πολέμησαν και στην εισβολή στην Κύπρο.» Ο ίδιος δε ο αξιωματικός δήλωσε σε μια από τίς συνεντεύξεις τα εξής. « Όπου ο ηγήτωρ ευρίσκετο είς τήν πρώτην γραμμήν και εμάχετο παρά το πλευρόν τους, ουδείς εγκατέλειψεν τάς θέσεις του.Όπου υπήρξεν εγκατάλειψις θέσεως, τούτο ωφείλετο είς τήν αδράνειαν τών ηγητόρων του..»

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/27/2011 01:19:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ανοικτη επιστολή προς τους κ.κ. Προεδρο Κυπριακης Δημοκρατιας και Προεδρον Ελληνικής Κυβερνησης."

Leave a reply