ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΟΥ.


ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΔΙΝΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΣΘΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΝΕΥΣΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΑΔΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΡΙΨΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ ΑΣΦΥΚΤΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΥΛΑΜΟΥ.

ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΜΑΣ

ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ 13 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ  ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΑΘΗΣ.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΛΘΑΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΒΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΕΠΙ 4 ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΑΟ ΚΑΙ ΜΑΑΔΙΤΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΙΑ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 57 ΧΡΟΝΩΝ ,ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ.2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ..ΝΙΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ.

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ .ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΑΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΩ ΕΦΕΡΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ  ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ.

Ο ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

.ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ  ΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 300 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 17 ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΥΛΑΜΟΥ.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ  ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΣΦΥΚΤΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ.ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ.ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ.Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΕΡΟ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΝΕΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΑ.

ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΜΙΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ 57 ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΕ ΠΥΛΗΣ ΠΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ DNA.ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΜΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΟΠΟΙΥΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΚΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΤΙΣΑ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΑΣΦΥΚΤΙΩΝΤΑΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΡΟΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΣΤΑΞΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΘΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΝΕΥΣΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ.2-3 ΦΟΡΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑ.ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ 500 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ.

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΟΕΔΥΚ.ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΕ ΕΝΩ ΕΦΕΡΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΑΣ.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΕΡΟΥΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣΔυστυχώς και η Κυπριακή Αστυνομία σαν την Ελληνική Αστυνομία  έχει αποποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό την αποστολή της που είναι η προστασία των Πολιτών και έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο αγώνα εναντίον των απλών πολιτών στην προσπάθειά της να προστατεύσει τους εγκληματίες και τα παχύδερμα της πολιτικής που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα. 
Ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας ας κάνει την αυτοκριτική του και ας επαναπροσδιορίσει το ρόλο της αστυνομίας εφαρμόζοντας σχέδια και πρακτικές οι οποίες θα προστατεύουν τους Πολίτες, από τις κλοπές και την εγκληματικότητα και όχι μόνον. 
ΚΑΝΕΝΑΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/16/2011 12:29:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΟΥ."

Leave a reply