Ασύστολη κοροϊδία...

ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. 
Είναι βαθύτατη η θλίψη που μπορεί να αισθάνεται σήμερα κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας πολίτης μετά την παρακάτω δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόσο στην Χίλαρυ Κλίντον, όσο και στον Πρόεδρο Ομπάμα, διότι «είναι δίπλα μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα».

Ίσως ο Πρόεδρος να παραβλέπει, κάτω από την πίεση της ευθύνης και των απαιτητικών καθηκόντων του βέβαια, ότι τα λεγόμενά του δεσμεύουν τους Έλληνες πολίτες.

Πραγματικά, θα ήθελα να εξηγούσε κάποιος σε όλους εμάς τους «ανώνυμους» Έλληνες που έχουμε όμως και όνομα και επίθετο και που συντηρούμε με τους κόπους μας τα προεδρικά μέγαρα μαζί με ένα τεράστιο όσο και άχρηστο πολιτικό εποικοδόμημα, σε τι ακριβώς «είναι δίπλα μας» η υπουργός και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε τί;Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 7/19/2011 01:27:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ασύστολη κοροϊδία..."

Leave a reply