ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ..ΚΑΘΑΡΣΗ??? ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???


Όσο ποιο πολλά αποδεικτικά στοιχεία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση της Siemens, τόσο ποιο ευνοϊκή μεταχείριση!!!

Η διακαιοσύνη είναι ανεξάρτητη... 

Ελεύθερος και κύριος με εγγύηση 200.000, δηλαδή δεν θα τα πληρώσει ο πτωχός αν και είναι πολύ λιγότερα από τα τουλάχιστον 450.000 ευρώ τα οποία παραδέχθηκε ότι πήρε, για καλό όπως πάντα του κόμματος... ΜΠΡΑΒΟ του γιατί είναι κυνικός και γνωρίζει πολύ καλά ότι απευθύνεται μακάκες!!!!


Υπάρχει περίπτωση ο Παπανδρέου, ο Πάγγαλος, ο Βαλυράκης, ο Σαμαράς, ο Παναγιωτόπουλος, Βενιζέλος, ο Ρέππας κλπ να θέλουν κάθαρση? Όχι βέβαια αφού όλοι αυτοί συμμετείχαν στις κυβερνήσεις της διαφθοράς που έφεραν τη χώρα στην παρούσα δυσμενή κατάσταση!!!! 


Διαβάστε τι είχαμε γράψει στις 12/8/10.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Τη μείωση της χρηματικής εγγύησης του κατηγορουμένου για το αποκαλούμενο «σκάνδαλο των ιερών ανταλλαγών», Γιάννη Αγγέλου, σε εξήντα χιλιάδες ευρώ προτείνει χθες ο εισαγγελέας Εφετών, Ιω. Λιακόπουλος, αλλά τελικά, ΕΥΤΥΧΩΣ, η εφέτης ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού έκανε έκπτωση μόνο 100.000 ευρώ!!!
Είναι σίγουρο το υπάρχον πολιτικό σύστημα και δικαιοσύνη δεν είναι διατιθεμένα να προβούν σε κάθαρση για οποιαδήποτε υπόθεση.
Χρειάζεται γροθιά στο κατεστημένο από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού για να υπάρξει ισονομία, ισοπολιτεία και δικαιοσύνη.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/07/2010 03:36:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ..ΚΑΘΑΡΣΗ??? ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???"

Leave a reply