«Έρχεται» ο συντονιστής ή ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ??

Ο σοσια ληστής κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε την Δευτέρα τον ερχομό του συντονιστή του κυβερνητικού έργου, όπως προτείνει, εκτός των άλλων, η επιτροπή που συγκροτήθηκε από τον σοσια ληστή Π/Θ και πληρώθηκε φυσικά από τα κλοπιμαία.. Απλά για να γνωρίζεται σε ποιούς πάνε τα λεφτά που μας αρπάζουν οι σοσια ληστές  σας παραθέτουμε παρακάτω τα ονόματα των τυχάρπαστων γερακιών.. 
   Kevin Featherstone, καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην Έδρα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE
   Richard Parker, λέκτορας Δημόσιας Πολιτικής, Σχόλη Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
  Roger Wilkins, γενικός γραμματέας της Γενικής Εισαγγελίας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, ειδικός σύμβουλος του Αυστραλού πρωθυπουργού, Kevin Rudd.
  Leif Pagrotsky, βουλευτής, πρώην υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Σουηδία.
  Jeoff Mulgan, τ. επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, γραφείου πρωθυπουργού, Ηνωμένο Βασίλειο.
   
  Εσύ αγνέ και τίμιε έλληνα πολίτη που βρίσκεσαι? Τι κάνεις? Τα δικά σου παιδιά γιατί είναι εκτός? Δεν είναι ικανά να παίξουν σωστή "μπάλλα"?? 

Αντίδραση επιτέλους!!!

Χρειάζεται δράση τώραααααααα, για δυναμική παρέμβαση στις δραματικές επερχόμενες μελλοντικές εξελίξεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο..
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων Νέων Αρχών, για εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά.....

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/25/2010 11:38:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "«Έρχεται» ο συντονιστής ή ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ??"

Leave a reply