ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κατά την υπογραφή της απόφασης για χρηματοδότηση του Δήμου Κερκυραίων με το ποσό των 300.000 ευρώ για την ανακαίνιση – αποκατάσταση του κτηρίου της Ιονίου Βουλής, ανακοίνωσε ότι από τις περικοπές της Βουλής θα εξοικονομηθούν 25 εκατ. ευρώ!!! 
Ναι καλά το ακούσατε περί τα 2 εκατ. ευρώ το μήνα!!! Τώρα μπορείτε να φαντασθείτε το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν εκεί και ίσως θα πρέπει να διερευνηθεί ο τελικός προϋπολογισμός του εν λόγω "ιδρύματος" για δούμε πόσο τελικά τους πληρώνουμε και για ποιο λόγο.. 
Πόσα εκατομμύρια είναι τα μηνιαία λειτουργικά έξοδα? Πόσα εκατομμύρια σπαταλώνται για το περιβόητο κανάλι της Βουλής? Πόσα εκατομμύρια αλήθεια διατίθενται για τα ταξίδια εργασίας δήθεν για τους Βολευτές μας και τις οικογένειές τους στο εξωτερικό? Πόσα ευρώ ξοδεύτηκαν για άσκοπα για το ταξίδι ομάδας Βολευτών στη Ρωσία??


Αγνέ και αγαθέ Έλληνα πολίτη καιρός να ενεργοποιηθείς και να δράσεις για την προστασία σου και την προστασία του μέλλοντος των παιδιών σου. Υπέροχε και περήφανε ΚΑΝΕΝΑ οργανώσου στο Κίνημά σου και δράσε άμεσα για να διαμορφώσεις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον της χώρας μας.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/08/2010 09:48:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ."

Leave a reply