ΤΑ ΔΕΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Φίλος του κινήματος μας έστειλε την παρακάτω ανάρτηση.

Εμείς απλά τονίζουμε,ότι τα μέτρα για το 2011 είναι πολύ σκληρότερα καθώς οι σοσια ληστές θα προσπαθήσουν να μας αρπάξουν 9,65 δις, δηλαδή σχεδόν διπλάσια από τα 5,8 δις που μα άρπαξαν το 2010, όπως είχαμε αναφέρει στην από 10/7/10 ανάρτηση του ιστολογίου μας.http://kanena2010.blogspot.com
/2010/07/blog-post_10.html
Έλληνες Πολίτες οργανωθείτε στο κίνημά σας, στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών δηλαδή...και σταματήστε τους!!! είναι επικίνδυνοι και εθνικά επιζήμιοι..

1.) Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει δάνειο απο ξένο δανειστή (Kίνα, Ρωσία)
2.) Δεν μπορεί να υποθηκεύσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της.
3.) Από την άλλη πλευρά,επιτρέπεται ο δανειστής να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του δηλαδή μπορεί να έχουμε δανειστεί από την Γερμανία και να βρεθούμε να χρωστάμε σε κάποιο άλλο κράτος π.χ. Τουρκία.
4.) Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο...
 5.) Το επιτόκιο για τα 80 δίς Ευρώ των ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη τριετία 6,2 κυμαινόμενο για τα επόμενα χρόνια και + 2% επιτόκιο υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο επαναπροσδιοριζόμενο ανά εβδομάδα.
6.) Η Ελλάδα αν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών κάποιου άλλου δανείου δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από τον μηχανισμό και υποχρεούται να αποπληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
7.) Για να είναι νόμιμη, να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση δεν χρειάζεται καμία άλλη πράξη παρά μόνο την υπογραφή του υπουργού οικονομικών και νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κράτους του υπ. οικονομικών και του υπ. δικαιοσύνης (ούτε ψήφιση στην βουλή ούτε υπογραφή του πρωθυπουργού ούτε υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας).
8.) Μόνο το δικαστήριο της ΕΕ και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να κυρώσουν την σύμβαση γιατί παραβιάζεται το Ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα ( δηλαδή η Ελλάδα δεν θα μπορεί να προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο).
9.) Και το χειρότερο... Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση περιλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αναφορά την άσκηση αγωγής, δικαστικής αποδόσεως ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή, εκτέλεση δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αναφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με την σύμβαση
10.) Με λίγα λόγια εάν κάτι σε κάποια χρονική στιγμή δεν πάει καλά δεν θα έχουμε το δικαίωμα προσφυγής διότι έχουμε παραιτηθεί εκ των προτέρων με αποτέλεσμα οι δανειστές να μπορούν να διεκδικήσουν από υπηρεσίες μέχρι εδάφη.
Για ποιόν λόγο δεν βγαίνει το μνημόνιο στη δημοσιότητα στην αγγλική του έκδοση και βγήκε μια περίληψη 120 σελ; Δημοκρατία έχουμε (;) και όχι δικτατορία και ο λαός πρέπει να είναι γνώστης και σε καμία περίπτωση να καθορίζουν μερικά άτομα μιας κυβέρνησης το τί θα γίνει..Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε και να απαιτήσουμε κάποια πράγματα σαν λαός και να μην αφήνουμε κάποιους να υπογραφούν και να συμφωνούν πράγματα για εμάς χωρίς εμάς....

Καλό φραπέ και καλές διακοπές. Περαστικά μας.....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 10:22 π.μ.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/25/2010 11:35:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΤΑ ΔΕΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ."

Leave a reply