Αναβάθμιση / Αξιοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Τώρααα!!!!

Παντού υπάρχουν σκόρπιοι θησαυροί αναξιοποίητοι χωρίς καμιά πινακίδα που να περιγράφει την ιστορία τους και ο περιβάλλοντας χώρος ακατάστατος και πλήρης σκουπιδιών.. Ρίξτε μια ματιά στον χώρο της περιοχής γνωστή από την τραγωδία του Ευριπίδη '' Ιφιγένεια εν Αυλίδι", της Ακρόπολης…την οποία αν είχαν π.χ. οι Αμερικάνοι θα είχαν φυτέψει και "γκαζόν" και φυσικά θα είχαν και ηλεκτρικό διάδρομο για ανάβαση ηλικιωμένων και ανθρώπων με προβλήματα υγείας καθώς και πινακίδες που θα περιέγραφαν τουλάχιστον το όλο αριστούργημα που λέγεται ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ / ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!

Αναβάθμιση και αξιοποίηση λοιπόν όλων των αρχαιολογικών / ιστορικών χώρων της ελληνικής επικράτειας με οριοθέτηση, καθαριότητα, τακτοποίηση περιβάλλοντα χώρου και τοποθέτηση σχετικών πινακίδων.  
ΚΑΝΕΝΑΣ αρχαιολογικός χώρος κλειστός για οποιαδήποτε λόγο. 
Αγαπητέ Έλληνα Πολίτη οργανώσου στο κίνημά σου και δράσε τώρα στείλε τις ιδέες / προτάσεις σου για διαμόρφωση των μελλοντικών εξελίξεων επί του θέματος. 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/07/2010 11:49:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αναβάθμιση / Αξιοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Τώρααα!!!!"

Leave a reply