ΣΙΟΥΦΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?

Κάποιοι ζήτησαν την προηγούμενη Τρίτη σε ταβέρνα της Πάρου από τον γραφικό πλέον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, Δ. Σιούφα να τους πληρώσει τον λογαριασμό από τα "κλεμμένα"..
Δημιουργήθηκε φασαρία, ο Σιούφας έγινε λαγός, χωρίς όπως ήταν φυσικό να τους πληρώσει τον λογαριασμό, και οι σωματοφύλακες του έριξαν φυσικά κάποιες ψιλές!!!
   Θα μπορούσε ο κύριος αυτός να πληρώσει τους λογαριασμούς πολλών αγαθών και τιμίων Ελλήνων Πολιτών αν υπήρξε η σχετική οργάνωσή τους και η απαίτηση τους να επιστραφούν τουλάχιστον τα ακίνητα που αγόρασε ο  γιος του Γιώργος το άξιο παλικάρι που κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια -την εποχή της «γαλάζιας» διακυβέρνησης- να αποκτήσει ακίνητα  (2 διαμερίσματα, 8 αποθήκες, 3 θέσεις στάθμευσης) συνολικής εμπορικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ και, φυσικά, διαμέρισμα με πισίνα δίπλα στον Λυκαβηττό…
ΚΑΝΕΝΑ, εσύ που αποτελείς την πλειοψηφία των Ελλήνων οργανώσου και απαίτησε από αυτούς που σε έφεραν στη σημερινή εξαθλίωση, και τώρα κυκλοφορούν με σωματοφύλακες, να επιστρέψουν πίσω τα χρήματά σου ήρεμα και απλά ή διαφορετικά να εκποιηθεί η περιουσία των ιδίων και των στενών συγγενών τους. 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/14/2010 04:06:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΣΙΟΥΦΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?"

Leave a reply