Αν είναι δυνατόν!!! Έλεοοοςςςςς!!! Ο Ιταλός Σύμβουλος μας έλειπε...

"Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης τού Ιταλού πρώην υπουργού Οικονομίας Τομάζο Πάντοα Σκιόπα στη θέση του συμβούλου σε θέματα οικονομίας, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει και σε άλλες «μετεγγραφές» από το εξωτερικό σε θέσεις συμβούλων, με στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση." in.gr

Και εν μέσω φοβερής κρίσης και θυσιών των απλών και τιμίων Ελλήνων πολιτών, ο Π/Θ της χώρας κάνει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα.. Δωρίζει κάποια εκατομμύρια ΕΥΡΩ σε συμβούλους, ραμολιμέντα αμφιβόλου αξίας και αξιοπιστίας, αγνοώντας τις εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, αγνά ελληνόπουλα με άριστες σπουδές και περγαμηνές για να τον συμβουλέψουν πραγματικά και με πλήρη υπευθυνότητα να ανοίξουν οι ορίζοντές του μήπως και δούμε κάποιον πραγματοποιήσιμο Αντικειμενικό Σκοπό, ο οποίος θα είναι δυνατόν να υλοποιηθεί με σωστούς τρόπους και τις αστείρευτες πηγές και μέσα της περήφανης ελληνικής κοινωνίας.


Εσύ αγνέ και τίμιε έλληνα πολίτη που βρίσκεσαι? Τι κάνεις? Τα δικά σου παιδιά γιατί είναι εκτός? Δεν είναι ικανά να παίξουν σωστή "μπάλλα"?? 

Αντίδραση επιτέλους!!!

Χρειάζεται δράση τώραααααααα, για δυναμική παρέμβαση στις δραματικές επερχόμενες μελλοντικές εξελίξεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο..
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων Νέων Αρχών, για εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά.....


  

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/04/2010 11:37:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αν είναι δυνατόν!!! Έλεοοοςςςςς!!! Ο Ιταλός Σύμβουλος μας έλειπε..."

Leave a reply