ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ!!!

 Ποιός θα τους σταματήσει επιτέλους? ΚΑΝΕΝΑ με ακούς? Οργανώσου! Δράσε τώρα! 

Δεν έφταναν τα ΦΕΚ Απριλίου Μαίου 2010 με τα οποία η παρούσα Σοσιαλοκυβερνοκρατία δώρησε στις τράπεζες 18,2 δις ευρώ (Ανάρτηση της 23/7/10) και προχωρά ακάθεκτη στη διάθεση των κλοπιμαίων από τους αγνούς και τίμιους Έλληνες, τα οποία σχεδιάζει να μαζέψει με τα επερχόμενα μέτρα.


Απόσπασμα συνέντευξης τύπου Υπ. Οικονμικών της 5/8.

Νέο πακέτο εγγυήσεων, ύψους 25 δισ. ευρώ, για τις τράπεζες

Ο κ. Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε την παροχή επιπρόσθετων εγγυήσεων, ύψους 25 δισ. ευρώ, στις τράπεζες, υπογραμμίζοντας ότι οι ελληνικές τράπεζες πέρασαν από τα «τεστ αντοχής» πολύ καλά και ακόμη και η μια τράπεζα, η οποία ήταν κάτω από το όριο, (ATEbank), υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ασφαλής. 
Συνολικά, οι εγγυήσεις θα ανέλθουν στα 55 δισ. ευρώ.  
Ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να κάνουν μια σειρά από στρατηγικές επιλογές και ανέφερε ότι τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.  
Μεταξύ των στόχων είναι η ολοκλήρωση της μελέτης για τις στρατηγικές επιλογές, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ATEbank και η επέκταση του πυλώνα των εγγυήσεων.

in.gr

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/05/2010 07:29:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ!!!"

Leave a reply