Τα ψέματα τελείωσαν!!!

Προσγείωση στο έδαφος της σκληρής πραγματικότητας τα ψέματα τελείωσαν το παρόν πολιτικό κατεστημένο απέτυχε παταγωδώς!!!

Η οικονομική πολιτική όλων των εθνοσωτήρων της μεταπολίτευσης,  προξένησε το οικονομικό δράμα που βιώνουμε και πρέπει οι πολιτικοί να μή θρηνούν απλά, αλλά να κάνουν μιά γεναία πράξη και να πάνε στα σπίτια τους για να έρθουν κάποιοι άλλοι ικανοί και τίμιοι Έλληνες πολίτες να αναλάβουν με σκληρή δουλειά και μεράκι να βελτιώσουν … τις τύχες της χώρας.

Χρειάζεται Πανστρατιά όλου του ικανού δυναμικού της χώρας και αναδιάταξη των πολιτικών δυνάμεων για ανασυγκρότηση της χώρας.


Ύπαρξη διαλόγου άκουσμα φωνών – σύνθεση για αλλαγές.

Τα επιπλέον μέτρα αποτελούν δολοφονία της οικονομίας.


Ιδιωτικοί πόροι – κεφάλαια εξωτερικού για ανάπτυξη, μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, Δυναμική κινητοποίηση της ομογένειας.
Εκμετάλλευση άγονης Γης.

 

Χρειάζεται δράση τώραααααααα, για δυναμική παρέμβαση στις δραματικές επερχόμενες μελλοντικές εξελίξεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο..ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ στο Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων Νέων Αρχών, για εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά.....

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/05/2010 06:30:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Τα ψέματα τελείωσαν!!!"

Leave a reply