Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, πλησιάζει στην Ιθάκη, πάνω στο κύμα των υδάτων με το νέο πεντακάθαρο χρώμα που προέκυψε από την ανάμιξη των γνωστών πολιτικών χρωμάτων!!! 


ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΩΞΕΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΝΕΝΑ μέλος του κόμματος δεν θα έχει μια συγκεκριμένη παραδοσιακή πολιτική ιδεολογία αλλά το παραπάνω κοινό όραμα το οποίο θα πρέπει να εκφράζει τη θέληση και τα συμφέροντα του λαού στα πλαίσια πάντα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ, και λοιπών εξουσιών, δεν μπορεί να συμμετέχει με κάθε είδους δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας.
ΚΑΝΕΝΑ ποσοστό πάνω από τον αντίστοιχο Μ.Ο των χωρών της ευρωζώνης στο ΦΠΑ, τα Βασικά Είδη Διατροφής και τα φάρμακα.Ø ΚΑΝΕΝΑ δυσβάστακτο μέτρο με αίτια, έκτακτη ανάγκη, εθνική κρίση, συμφέρον του ελληνικού λαού, διεκπεραίωση εντολών έξωθεν.
ΚΑΝΕΝΑ καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας για κανένα έλληνα με κατάργηση κάθε είδους ασυλίας (κατάργηση και του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών).Ø ΚΑΝΕΝΑ οίκτο στους υπεύθυνους της οικονομικοπολιτικής απάτης και τους πάσης φύσεως επίορκους.
ΚΑΝΕΝΑ κρυφό σημείο στο μηχανισμό του τραπεζικού συστήματος. Όλα στο φως για να είναι γνωστό στον ελληνικό λαό από πού αντλεί την δύναμη του. Πλήρης διαφάνεια και έλεγχος σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 8/18/2010 03:52:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..."

Leave a reply