ΠΕΡΙ ΣΟΦΙΑΣ , ΑΓΑΠΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ, ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ … ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ


Ήδη τα ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ του Ν. 3986/2011, όπως τα ονοματίζει η πολύ καλή μας κυβέρνηση, που μας συμπονά και εργάζεται πυρετωδώς εδώ και δύο χρόνια, να σώσει τη χώρα αλλά ξεζουμίζει εισπρακτικά τους έλληνες και που βυθίζει τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά όλο και πιο πολύ στην απόγνωση και στη φτώχεια, άρχισαν να καταφθάνουν και έχουν μάλιστα ως ημερομηνία καταβολής την 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Και πριν καν συνειδητοποιήσουμε την αφαίμαξη (εύκολο είναι ;) θα αρχίσει να καταφθάνει δεύτερο κύμα «στούκας», μέσω λογαριασμών της  ΔΕΗ, με τα τέλη επί της δομημένης επιφάνειας και στη συνέχεια θα έλθει και τρίτο κύμα αφαίμαξης με τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ για το 2012 κοκ.

Καλά κύριοι της κυβέρνησης είστε επί τέλους τόσο ανάλγητοι; Πως αλήθεια κοιμάστε το βράδυ; Συγγενείς δεν έχετε να σας μεταφέρουν το τι λέει ο κόσμος έξω στα καφενεία, στις ταβέρνες κλπ για σας; Πως θα ανταπεξέλθει αυτός ο κόσμος με τις συνεχείς μειώσεις στα εισοδήματα, την ανεργία, την ανέχεια γενικά την κάθε μήνα επιβολή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μιας έκτακτης εισφοράς, που μάλιστα έχει ως ελαχίστη δόση 300 ευρώ; Η νομίζετε ότι όλοι έχουν εισοδήματα σαν τα δικά σας ή έχουν χορηγούς ;
Απατάσθε πλάνην οικτράν αν νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο σώζετε την πατρίδα, όπως συνεχώς διατυμπανίζετε. Ποια πατρίδα σώζετε αλήθεια και από ποιόν εχθρό, όταν καταστρέφετε στη κυριολεξία τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας; Όταν με στομφώδες ύφος κάθε φορά που κάνετε δηλώσεις μας λέτε ότι κινδυνεύουμε από τους κερδοσκόπους, τον έναν, τον άλλον κλπ; Και γιατί εμείς οι έλληνες να σηκώνουμε σταυρό μαρτυρίου για να σώσουμε το ΕΥΡΩ, την ευρωζώνη και κάθε άλλο που εσείς σκαρφίζεστε;  Γιατί εμείς μόνο και μάλιστα με αυτό τον απαίσιο και επαχθή για τους έλληνες τρόπο;
Να πάει στο διάολο και το ευρώ και αυτοί που το εφηύραν και αυτοί που το επέβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν (σύντροφοί σας ήσαν μάλιστα και το έδειχναν με υπερηφάνεια). Διότι σε αντίθετη περίπτωση στέλνετε τους έλληνες και αυτό το χατίρι δεν θα σας το κάνουμε, με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

Και όπως έγραψε και ένας καλός μου φίλος λίγο παραφρασμένο, λυπάμαι που σήμερα 17 Σεπτεμβρίου, εορτή Σοφίας, Αγάπης και Ελπίδας, Πίστεως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καμία Σοφία των κυβερνώντων, καμία Αγάπη προς τους πολίτες αυτής της χώρας, καμία Ελπίδα για το μέλλον με σας στο τιμόνι της χώρας, υπάρχει όμως Πίστη ότι μπορούμε να σας αντέξουμε και σας ανατρέψουμε, διότι η Αγανάκτησή μας γίνεται ποτάμι και ως γνωστόν τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/18/2011 12:07:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "ΠΕΡΙ ΣΟΦΙΑΣ , ΑΓΑΠΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ, ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ … ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ"

  1. Δεν πληρώνουμε. Αν το κόψουν το ξανασυνδέουμε. Παράνομο ναι, ας μας κάνουν μήνυση. Ή ακόμα καλύτερα, ας μας κλείσουν μέσα. Θα μας ταίζουν κιόλας!!!
    Στεφανία Λυγερού

Leave a reply