ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νο 3.


Αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα τεθεί σε ισχύ το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον εαυτό του ότι έκανε πλέον χόμπι του το να εξαπατά τους έλληνες. 
Δεν έχει και περάσει και πολύ καιρός από τότε που πάλι με αυτό το εξαιρετικά στομφώδες ύφος δήλωνε ότι το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2012 !!!
Μα φιλότιμο δεν υπάρχει πια; Πως αντικρίζετε το εαυτό σας στον καθρέπτη όταν κατ εξακολούθηση ψεύδεστε;
Πως να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά όταν από την μια μέρα στην άλλη αλλάζετε θέσεις , στόχους κλπ.
Και να επιτυγχάνατε και κάτι με τα τόσα μέτρα που μέχρι τώρα έχετε πάρει θα σας το συγχωρούσαμε, αλλά εσείς επιτυγχάνετε τα αντίθετα αποτελέσματα και βυθίζετε όλο και περισσότερα νοικοκυριά στην ανέχεια και την κατάθλιψη. Αυτό δεν θα σας το συγχωρήσουμε ποτέ ότι και να κάνετε, διότι θα μας το θυμίζουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, τα σημειώματα της εφορίας με τις έκτακτες εισφορές, οι μειώσεις των μισθών και συντάξεων, οι καφετέριες και τα καφενεία με τους άνεργους και γενικά ότι λογαριασμός έρχεται προς πληρωμή.

Και επί τη ευκαιρία θα μπορούσατε να δημοσιοποιήσετε τις επιστολές που συντάσσετε για να αποστείλετε τόσο εσείς όσο και ο προϊστάμενος σας πρωθυπουργός προς ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΕΣ κλπ για να γνωρίζουμε το περιεχόμενό τους, διότι μάλλον θα χρειασθούν πολύ σύντομα .Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/27/2011 06:07:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νο 3."

Leave a reply