ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νο 2. Πριν τρεις ημέρες γράφαμε για        
Βενιζέλος: το νέο χαράτσι στη δομημένη επιφάνεια που επέβαλε ο κ. Βενιζέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, διαψεύδοντας τον ίδιο του τον εαυτό που στις 23 Ιουν 2011 δήλωνε τότε ως νέος υπουργός Οικονομικών ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν είναι μοχλός πίεσης κλπ άλλες μεγαλοστομίες που κατέρρευσαν την Κυριακή με την επιβολή του νέου χαρατσιού !!!
Και τι ανακοίνωσε ο κύριος Βενιζέλος επί του προκειμένου, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση υπουργών υπό τον Πρωθυπουργό; Ιδού η απόφαση:
- Εδικό τέλος στα ακίνητα που θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗαπό 0,50 ευρώ έως 10 ευρώ , ανάλογα με την περιοχή και την τιμή ζώνης. Η μεσοσταθμική επιβάρυνση θα είναι 4 ευρώ ανά τετραγωνικό. Θα ληφθούν υπόψιν η ανεργία και το εισόδημα. Η είσπραξη θα γίνει μέχρι τέλους Φεβρουαρίου και θα γίνει σε δόσεις. Η έκτακτη εισφορά θα είναι διετής.
Και πάλι δεν πέρασαν 3 μέρες και να που βγήκε η εγκύκλιος και αποκαλύφθηκε ότι πάλι ψέματα μας είπατε κύριε Βενιζέλο. 
ΔΙΟΤΙ, το χαράτσι του ειδικού τέλους στα ακίνητα αυξήθηκε έως και 100 % και θα κυμαίνεται από 0,50 έως 20 ευρώ, με ένα τρικ συντελεστών παλαιότητας !!!
Ε μπορεί να σας παίρνει πλέον κανείς στα σοβαρά, μέρες που είναι;
Η ΤΡΟΙΚΑ , το ΔΝΤ και οι δανειστές μας μπορεί, εμείς όχι πια, διότι μας κοροϊδεύετε ολοφάνερα και ανερυθρίαστα !!!

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/16/2011 09:10:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Νο 2."

Leave a reply