Έρχεται ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Ο καιρός πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
Όλα τα ΜΜΕ αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν στο φαινόμενο του ΚΑΝΕΝΑ, του κινήματος των Aπλών Ελλήνων πολιτών δηλαδή... ακόμη και στα διάφορα "άρματα" και στη ¨Δύση" αναφέρονται... αν είναι δυνατόν!!! 


Καιρός λοιπόν να μελετήσουν καλύτερα τα θανατηφόρα γκάλοπ για να
γίνουν αντιληπτές οι κοινωνικές "ζυμώσεις" της εποχής...
Καιρός λοιπόν για όλα τα ΜΜΕ να αναγγείλουν επιτέλους την ύπαρξη του ΚΑΝΕΝΑ, του Κινήματος δηλαδή των Ανιδιοτελών Ελλήνων Πολιτών!!!

Μήπως ακόμα πιστεύετε ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 


Όχι φυσικά...
  

Μόνο ο παντοδύναμος Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 

Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 
  Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
  Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 
  Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.

  Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
  Όλες οι Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ώρα  του ΚΑΝΕΝΑ πλησιάζει, καθώς το 43,8 % του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς αρχηγούς των κομμάτων δεν είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα που την έφεραν οι παλαιοπολιντικάντηδες!!!

Σχέδιο Ιδρυτικής Διακήρυξης
Κινήματος ΑΝιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών 


ΚΑΝΕΝΑΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/20/2011 10:15:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 σχόλια for "Έρχεται ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Ο καιρός πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!"

 1. Αποδείχθηκε ήδη από τις προηγούμενες εκλογές. Ο κανένας βγήκε. Μην βλέπεις που αυτοί καταφέρνουν και κυβερνάνε με την απόλυτη μειοψηφία του 19% (παίζεται και το 19, έχουν δημοσιοποιηθεί οι πλαστές διευθύνσεις του εκλογικού καταλόγου).
  Σταφανία Λυγερού

 2. Το πήγαμε στη βουλή και στον π. δημοκρατίας http://www.ipetitions.com/petition/dimopsifismatora/blog/3617
  Βέβαια σήμερα η άποψη του λαού δεν μετράει, οπότε και μας σύνδεσαν με Κάιρο!
  Στεφανία Λυγερού

 3. Μια μικρή διευκρίνιση.. Όταν λέμε ο ΚΑΝΕΝΑΣ βγήκε στις εκλογές εννοούμε τον ΚΑΝΕΝΑ. Όχι κόμματα.
  Δεν θα κυβερνάει αύριο κανείς. Δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση του πολίτη. Ο κάθε πολίτης θα αποφασίζει για το καθετί.
  Τσάμπα ασχολείστε με τη δημιουργία κόμματος. Τα κόμματα θα γίνουν παρελθόν. Μην χάνετε τον χρόνο σας, ασχοληθείτε με το να φέρουμε την κανονική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  Στεφανία Λυγερού

 4. Από το όνομα του Κινήματος αλλά και αν μελετήσετε προσεκτικά την Ιδρυτική Διακήρυξη θα καταλάβετε ότι καλύπτουμε πλήρως τις παρατηρήσεις / προτάσεις σας.
  Καλή Ανάσταση.

Leave a reply