Ο ΓΑΠ Πνίγεται...


Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι οι Έλληνες έχουν διαφθαρεί σε τέτοιο μεγάλο σημείο που δεν μπορούν να ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση.
 Η δικαστική εξουσία είναι ανίκανη να προστατεύσει το Σύνταγμα. Αν κάποτε είχαμε πατριωτική Κυβέρνηση εκτός από τους πολιτικούς και τα ξενόφερτα ΜΜΕ, αυτούς που θα έστελνε στη φυλακή είναι τους ανώτατους δικαστικούς, που δεν υπερασπίστηκαν το Σύνταγμα και άφησαν τους κλέφτες να κανιβαλίζουν τους Έλληνες και την Ελλάδα
Δείξε τον Πρωθυπουργό σου να σου ειπώ ποιος είσαι.
Η καραμέλα του Δημοκράτη με τη μεγάλη αντιστασιακή δράση δεν συγκινεί πλέον τον Λαό, γιατί οι περισσότεροι αντιστασιακοί απεδέχθησαν παρτάκηδες, σιώπησαν, ανέχθηκαν .
Επί Δημοκρατίας το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχουμε δημοκρατία και κράτος αλλά αρχίζουμε να νοιώθουμε ξένοι και υποτακτικοί μιας ομάδος φτηνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους αλλά και για το ξεκλήρισμα μας.
Δυστυχώς αξιόλογοι Έλληνες με ιδανικά, ακόμη στηρίζουν τον καταστροφικό κομματισμό που μας απομακρύνει από την ελπίδα της Εθνικής Σωτηρίας.
Ο Γιωργάκης φρόντισε ώστε στο σβέρκο μας να υπάρχει και μία ΝΑΤΟΙΚΗ Ταξιαρχία καταστολής ταραχών εντός Ελληνικού εδάφους, με Σκοπιανό Διοικητή μέχρι το 2013 και Τούρκο Διοικητή μέχρι το 2015. Δηλαδή αν ο Ελληνικός Λαός ήθελε να αναθεωρήσει την άποψη του για τα υπάρχοντα κόμματα και να ζητήσει εδώ και τώρα εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των νυν κομμάτων, δεν θα έτρωγε ξύλο μόνο από τους Πραιτοριανούς αλλά και από το ΝΑΤΟ
Γιατί η Βουλή δεν εγκαλεί τον Καμένο για συκοφαντία σε βάρος του Πρωθυπουργού?.
Έλληνες τελειώσατε γιατί στην ουσία δεν είχατε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός Πατριώτη. Οι πολιτικοί σας διέφθειραν , σας σκότωσαν τα παιδιά σας, σας διέλυσαν την οικογένεια σας, παίρνουν την περιουσία σας και σας σπρώχνουν στην αυτοκτονία.
Μη ψάχνετε κάποιον να σας σώσει. Σηκωθείτε από τον καναπέ και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Το επιτάσσει το Σύνταγμα και η σωτηρία της οικογένειας σας.

Στέργιος


From:
Sent: Friday, September 16, 2011 6:41 AM
Subject: Ο ΓΑΠ πνιγεται


1.   ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ


Μια θαυμάσια ανάλυση ενός καίριου σημείου του λόγου του ΓΑΠ στην Έκθεση Θεσσαλονίκης 2011.


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/17/2011 01:22:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ο ΓΑΠ Πνίγεται..."

Leave a reply