Από την παρέλαση σήμερα στη Ρόδο. Έδιωξαν τους πολιτικούς και έμειναν μόνο οι Στρατιωτικοί. Τυχαίο? (Video)

Γιατί νομίζετε ότι άλλαξε Υπουργείο το ξεπλυμένο μοντελάκι? Θα μπορούσε να φαντασθεί τον ευατό της στην εξέδρα στις 25 Μαρτίου? Μπαμπινιώτη τ' ακούς??? Για αυτό παραδέχομαι τους παλαιοπολιτικάντηδες είναι όλοι τους ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ...

ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/07/2012 06:52:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 σχόλια for "Από την παρέλαση σήμερα στη Ρόδο. Έδιωξαν τους πολιτικούς και έμειναν μόνο οι Στρατιωτικοί. Τυχαίο? (Video)"

 1. Εδιωξαν τους πολιτικούς, έμεινε το μνημόνιο....

 2. Δημήτρης Μπελιβανάκης 8 Μαρτίου 2012 - 6:37 μ.μ.

  Προτείνω, για την ασφάλεια του παπούλια κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τοποθετηθεί μπροστά από τον "Άγνωστο" μία Αστυνομική κλούβα, περιτριγυρισμένη από μία (ή και δύο εάν χρειασθεί) Διμοιρία των Μ.Α.Τ. με χημικά, και να την παρακολουθήσει από εκεί μέσα. Καλού-κακού δε, ας υπάρχουν και δύο πυροσβεστικά οχήματα με μάνικες!

 3. θΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ.
  ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

 4. Δημήτρης Μπελιβανάκης 25 Μαρτίου 2012 - 12:10 μ.μ.

  Τελικά έγινε αποδεκτή η πρότασή μου, με μία μικρή μόνο διαφορά. Αντί για Αστυνομική κλούβα, την παρέλαση την παρακολούθησε ο παπούλιας και οι λοιποί εθνοσωτήρες υπό Αστυνομικό κλοιό άκουσον-άκουσον "7.000"(ναί, σωστά διαβάσατε 7.000) αστυνομικών. Αισθάνομαι βαθύτατα δικαιωμένος και υπερήφανος σαν Έλλην, που συνέβαλλα, με την πρότασή μου, στην ασφάλεια της πολιτειακής και πολιτικής μας ηγεσίας.(Σκ... στα μούτρα μας).

Leave a reply