ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ.


Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας απιθάνου καταστάσεως εκ μέρους της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου και ειδικά από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος μέσα σε τρεις μήνες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, έχει εκτοξεύσει μια φοροεισπρακτική επιδρομή επί δικαίων και αδίκων, επί εχόντων και μη εχόντων, επί δυναμένων και αδυνάτων και γενικών επί όλων των ελληνικών νοικοκυριών.
Πλέον τούτου, με αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις, όπως τη μια φορά (23/6) να δηλώνει ότι «οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν είναι μοχλός είσπραξης φόρων, διότι το ηλεκτρικό είναι κοινωνικό αγαθό και μετά να επιβάλει ειδικό τέλος και μάλιστα τσουχτερό επί κάθε δομημένης επιφάνειας και μάλιστα με την απειλή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση αδυναμίας (όχι γι αυτούς που συνειδητά αρνούνται) πληρωμής.
Οι ανακοινώσεις δε που ακόμη δεν έγιναν αλλά απλά συζητούνται ως ειλημμένες αποφάσεις προκειμένου να πάρουμε την περίφημη 6η δόση του δανείου, είναι ολοσχερής επίθεση σε μισθούς, συντάξεις, επικουρικά βοηθήματα, έκτακτες εισφορές, μειώσεις αφορολογήτου, δημόσιους υπαλλήλους και γενικά επί των πάντων,  προκειμένου κατά πως λένε οι κυβερνητικοί και τα παπαγαλάκια τους να σωθεί η χώρα και να εξαθλιωθεί, έτι περαιτέρω ο ελληνικός λαός

Και σεις κύριε Σαμαρά τι κάνετε;
Δεν ακροάσθε τη φωνή του κόσμου που αγκομαχά για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες;
Γιατί δεν καταθέτετε μια πρόταση μομφής κατά του κ. Υπουργού Οικονομικών διότι συνελήφθη όχι μόνο αλληλοσυγκρουόμενος αλλά και ψευδόμενος !!!

Τολμήστε επιτέλους να ασκήσετε αντιπολίτευση όπως την προσδιορίζει το Σύνταγμα και όχι χάδια στα αυτιά των κυβερνώντων, μήπως και σταματήσει ο οικονομικός πόλεμος κατά των ελληνικών νοικοκυριών, και αρχίσουν να παίρνουν μέτρα περιστολής των δαπανών του δημοσίου, αρχίζοντας από τη μείωση των υπουργών και των αναρίθμητων συμβούλων τους, συνεργατών κλπ .
Τολμήστε να έλθετε σε επαφή, παραμερίζοντας εγωισμούς και πολιτικές διαφορές, με όλους τους άλλους αρχηγούς της ελάσσονος αντιπολίτευσης για να οργανώσετε μια καθολική διαμαρτυρία με συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της κυβέρνησης, μήπως και αντιληφθούν τόσο οι κυβερνώντες όσο και οι ξένοι δανειστές μας ότι δεν πάει άλλο και θα έλθει θύελλα από το λαό και τότε θα είναι αργά για όλους.
Τολμήστε να τους «στριμώξετε» , όπως λέει και ο λαός, για να καταλάβουν την «αναπνοή» μας στο σβέρκο τους και αλλάξουν πολιτική και ρότα.

Επιτέλους ΤΟΛΜΗΣΤΕ, εκτός και αν φοβάσθε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 9/25/2011 09:24:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ."

Leave a reply