Μήπως είμαστε χειρότερα από τη Συρία, τη Λιβύη, την Τυνησία..κλπ??? Video

Αλήθεια το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας είναι δυνατόν να κλείνει όλους τους δρόμους και να χρησιμοποιεί χιλιάδες πάνοπλους αστυνομικούς εναντίον των Ελλήνων Πολιτών  και για να κινηθούν με ασφάλεια οι καθεστωτικοί του βαθυκράτους  προς την Βουλή των Ελλήνων, προς το κτίριο του Λαού δηλαδή?
Ναι είναι δυνατόν, καθώς η Αστυνομία έχει αποποιηθεί προ πολλού του ρόλου της που είναι η ασφάλεια των πολιτών και επιδίδεται σε αυταρχικές ενέργειες εναντίον τους στην προσπάθειά της να διαφυλάξει το παρόν αποτυχημένο πολιτικό καθεστώς.   
Αλήθεια οι δικοί μας καθεστωτικοί σε τι διαφέρουν από αυτούς των προαναφερθέντων χωρών (Συρία, Λιβύη, Τυνησία, κλπ?
Διαφέρουν .. διαφέρουν..δέρνουν και συμπεριφέρονται πιο πολιτισμένα και όλα τα κάνουν στο όνομα του Ελληνικού Λαού!!! 
Αλήθεια μήπως έφθασε ο καιρός η "Αραβική Άνοιξη" να γίνει πραγματικότητα και στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες Πολίτες να αισθάνονται ελεύθεροι και οι ανιδιοτελείς πολιτικοί τους να κυκλοφορούν ανάμεσά τους, να τους αφουγκράζονται και να τους υπηρετούν όπως αρμόζει σε πραγματικά δημοκρατικές χώρες? 
Ναι ο καιρός  έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!

Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.
 Αγαπητοί Αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 
Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...


Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.


Σκηνές από την είσοδο της Β. Γεωργίου στο άγαλμα του Τρούμαν, και στην συνέχεια απο την Β. Σοφίας όπου ουσιαστικά το σύνολο της δύναμης δικύκλων την αστυνομίας δημιούργησε διάδρομο για να περάσουν οι σύγχρονοι Ρετζαίοι (λήσταρχοι της Ηπείρου).

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/20/2011 12:04:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Μήπως είμαστε χειρότερα από τη Συρία, τη Λιβύη, την Τυνησία..κλπ??? Video"

Leave a reply